Ludzie filmu nie ma jeszcze w kinach a już pytacie o niego w necie,normalnie "PARANOJA"!Powodzenia dla wszystkich którzy gadają bzdury macie nieźle zjechany umysł:)!A film zapowiada się nawet nieźle
Spójrz na to, że jak już u nas będzie to miną 4 miechy od premiery w ogóle (na świecie). Więc ludzie pytają o film, który prawdopodobnie będzie w sieci nim doczekamy 8.01.2010r.
Ale filmu nie było nigdzie ponieważ nie było jeszcze premiery nawet w USA i Australii. Ponieważ premiera światowa będzie 8 styczna 2010. Autorom strony coś się pomyliło wystarczy spojrzeć na IMDB bo zwykle z tej strony wszyscy biorą info które jest podawane na filmwebie.
8 stycznia w usa to akurat u nas w czerwcu-lipcu. wtedy to ten film za granica dawno juz na dvd bedzie i co sprytniejsi sciagna go sobie z internetu z napisami. dystrybutor dostanie fige a nie wysokie przychody ze sprzedazy biletow no ale moze o to chodzi
A tu du#@ blada!
Film u nas też wchodzi 8 stycznia, a zatem poślizgu nie ma wcale. Teraz po prostu wyjdzie ile osób filmy ściąga, a ile tak faktycznie nie może się zwyczajnie tej produkcji doczekać.
11 Września film był wyświetlany jedynie na jakimś festiwalu. Oficjalna premiera na świecie w szerszej dystrybucji to styczeń 2010.
skad w ogole te opinie jaki byl film jak nikt go niewidzial idzcie niektorzy maja bujna wyobraznie chyba i stad maja opinie o filmie do lekarza isc proponuje
jak można komentować film, którego się nie widziało.? xdd masakra. rozumiem - Ethan Hawke - i fani piszą. ja też jestem fanką, ale nie wypowiadam się na temat filmu, aczkolwiek opis mnie zaciekawił i chyba wybiorę się do kina. :)
a co to malo razy bylo tak ze filmu jeszcze w kinach nie bylo a juz byl na torrentach ? ale mi paranoja. btw zanim bedzie w polskich kinach to pewnie ukaze sie w full hd.