Zastanawiam sie kogo obsadzą w rolach moich ulubionych postaci tj. Myron - WIN ;) - Esperanza...
A poza tym to wątpie czy obsada sprosta moim wymaganiom. Ja bardzo dobrze wiem jak wygląda Myron, Win czy Esperanza! Wy również! Wystarczy tylko trochę wyobraźni...
Boję się też, że filmowi zabraknie tej lekkości i poczucia humoru jakie mają książki Cobena z Myronem!
Pożyjemy, zobaczymy. Z niecierpliwością czekam na kolejne informacje dotyczące tej produkcji.
Mnie też bardzo ciekawi kto zagra tego psychola, heheh. Książka jednak będzie lepsza ze względu na te zabawne dopiski i ogólny styl pisania Cobena
Tez jestem ciekawa kogo obsadza w roli Wina. To moja ulubiona postac i jak obsadza w tej roli nieodpowiedniego aktora to film dla mnie sie skonczy zanim sie zacznie ;p
Zastanawialam sie nad tym juz wczesniej i mysle ze Brad Pitt moglby byc ok w tej roli aczkolwiek to tez nie moj idealny Win
kurde:/mam nie za ciekawe wiesci dla fanow cobena, wlasnie sie dowiedzialem z jego oficjalnej stronki internetowej ze w glownych rolach adaptacji wystapia Ron Perlman jako Myron, Wina zagra Wentworth Miller,a Esperanze Dakota Fanning :/
Blagam powiedz mi,ze to zart!
Matko boska!Miller jako Win??!!
Nie,Nie,NIE!!!
Lubie go,ale WIN?!Tylo nie to.....
Mozesz podac linka?
are u sure? ej bez kitu oni sie nie nadaja! moze chodzilo o to ze hm nie wiem odrzucono ich w przedbiegach?!
Jeśli ta obsada to prawda, stało się coś, czego najbardziej się obawiałem - ekranizacja ta okaże się 100%, komercyjną produkcją zrobioną dla kasy i niczego więcej. Jeśli nie to myślę, że do roli WIna dadzą jakiegoś mało znanego, mało popularnego, ale sprawdzonego aktora. Co do Dakoty to chyba jakiś żart - Esperanza jest azjatką, a nawet jeśli zrobią z Dakoty, to co zrobiono z Jima Carrey'ea w "Grinchu" to będzie ona miała tyle wspólnego z Esperanzą, co tolerancja z Giertychem.
Witam szanownych czytelników przygód Myrona, Wina i reszty. Czytając o Winie przed oczami miałem zawsze tego samego kolesia - Julian Rhind-Tutt, uważam że ma on wszystko to co do tej roli potrzebne, z resztą takiego "arystokratę" już grał w "Inspektorze Eddiem".
W roli Esperanzy widzę tylko i wyłącznie Salmę Hayek. Po prostu nie ma innej opcji. Wydaje mi się, że Longoria jest "za słodka" na takie sceny w których trzeba trochę popsioczyć i ustawiać do pionu innych.
A Myron? Mike C.Hall - potrafi zagrać troskę, gniew, przygnębienie. No i szansa na to, aby go nie szufladkować jedynie z Dexterem. Co o tym sądzicie?
Fajnie też by było obsadzić role osób, które pojawiają się cyklicznie w prawie każdej z powieści - jak rodzice Myrona czy ten murzyński szeryf (Danny Glover?). Bracia Ache - w roli tego gbura Franka widzę Vincenta Pastore.
No i Jessica .....hmmm- może Elisha Cuthbert? Albo Jessica ...Biel
Myron - Ryan Reynolds (potrafi świetnie zagrać zarówno w komedii jak i w dramacie, idealnie sypie zabawnymi one-linerami)
Win - Neil Patrick Harris (without a doubt - jeden z najzdolniejszych młodych aktorów, myślę że potrafiłby zagrać psychopatę)
Esperanza - Eva Mendes (piękna, ale nie koścista - to samo zresztą tyczy się Salmy Hayek)
Jessica - jedna z listy "Najpiękniejsze kobiety świata 2010" by Maxim :P
Esperanza - Salma Hayek
Jessica - Rosamund Pike (piękna i blond)
Win - Paul Bettany (ma takie spojrzenie psychopaty, myślę żeby się sprawdził), Neil Patrick Harris za bardzo kojarzy mi się z Barneyem, za każdym razem gdy go widzę na ekranie mam uśmiech na twarzy
Myron - nie mam zielonego pojęcia ;(