PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556062}
6,3 25 tys. ocen
6,3 10 1 24817
6,0 8 krytyków
Death Race 2
powrót do forum filmu Death Race 2

Muszę przyznać, że nawet miło mnie zaskoczył ten film. Jedynka była w pewnym sensie wciągająca. Oczywiście nigdy nie spodziewałem się po tej serii zbyt wiele, ale powiedzmy, że sympatycznie przywraca wspomnienia z Mad Maxa 2, 3 i poniekąd Ucieczki z Nowego Jorku. Szczerze mówiąc obejrzałem Wyścig Śmierci 2 z dużo większym dystansem (spodziwałem się naprawdę porażki w epickim wydaniu), a jednak bawiłem się (momentami dosłownie i w przenośnii) nawet nieźle. Fakt końcówka mogłaby być bardziej oryginalna (w pewnym momencie fabuła po prostu pękła), ale całokształt jest naprawdę zadowalający. Nie żałuję, ale też nie powtórzę go, taka na raz sztuka:).

siegel21

Co znaczy "miło rozczarowuje"? Jak coś może miło rozczarować? Ja pier... I czy mógłbyś wytłumaczyć mi jak wyglądała ta Twoja zabawa i dosłownie i w przenośni?
Proponuję bardziej skupiać się na lekcjach języka polskiego!

karpik_1

Mysle ze autor byl sceptycznie nastawiony do tego filmu, ten natomiast milo go rozczarowal bo to byl nawet dobry film ;p

karpik_1

To jest gra słów, która ma zwrócić Twoją uwagę.... Zanim napiszesz komentarz, może przeczytaj do końca wywód. Których słów nie rozumiesz????:p