PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629949}
5,9 1,5 tys. ocen
5,9 10 1 1533
Delirium
powrót do forum filmu Delirium

Czy wie ktoś może gdzie można pooglądać pierwszy odcinek serialu? Strona hulu niestety
udostępnia odcinek tylko dla Ameryki.

ocenił(a) film na 8
justynaa95

https://www.youtube.com/watch?v=XB0yfeJ2SGI

AkkarinLove

Już znalazłam, ale dziękuję:)

justynaa95

gdzie obejrzałaś ten odcinek ? Bo nie mogę znaleźć. ;(

wincio24

https://www.youtube.com/watch?v=XB0yfeJ2SGI

ocenił(a) film na 8
wincio24

No przecież wstawiłam, 2 linijki nad twoim pytaniem :)

wincio24

Jest też na torrenty.org

ocenił(a) film na 7
wincio24

Jeszcze na www.geektv.ch

Ritax

a wiecie może czy będzie jakiś 2 odcinek czy coś czy to po prostu wrzucili tylko pilota a więcej nie nakręcili i nie nakręcą?

ocenił(a) film na 7
thebrowneyes

Właśnie nic nie wiadomo, na imdb Delirium też jest oznaczone jako film. A jeżeli to serial to nowy odcinek powinien ukazać się dzisiaj.

ocenił(a) film na 9
Ritax

I jak? znaleźliście może nowy odcinek?
Przeszukałam pół internetu i nawet w oryginalnej wersji niczego nie znalazła. A to aż dziwne. Raz w miesiącu będą dawac nowy odcinek?

ocenił(a) film na 7
niemcowaa

Jednak nie będzie. Coś źle doczytałam. W sumie szkoda bo serial zapowiadał się ciekawiej niż większość seriali, które są emitowane przez kilka lat...

ocenił(a) film na 9
Ritax

Poszperałam trochę i na oficjalnej stronie stacji napisano, że serial nie dostał zielonego światła od stacji produkcyjnej. Dlatego wydali tylko odcinek pilot dla fanów, w którym zawarli większość scen, które miały pojawic się w pierwszym sezonie.
Szkoda, ponieważ serial zapowiadał się na prawdę dobrze. Miło oglądało się ten jeden jedyny odcinek. Fani są zawiedzeni. Uważam, że ten serial mógł zrobić furorę. Tym bardziej że ludzie po zwiastunie wyrażali się bardzo pochlebnie na zapowiadający serial. A tu niespodzianka. Dali nam jeden odcinek i tylko zaostrzyli ciekawość.
Chyba muszę zadowolić się książką.