... zostanie potępiony na zawsze. Film ten jest bardzo zagadkowy. Nawet na tym forum pisali już o nim 12 lat temu i osoby te już nie żyją. Recepta to oddanie hołdu temu filmowi. Legenda i tajemnicze zapisy mówią, że kto...
Czujecie tą presję, zagadkowość, niepewność i stresssssssssssssss... ?
Bo mi wczoraj właśnie o tym powiedzieli. Pięknie to jest zagadkowe, mam rację? :) Jakbyś to ocenił?
Mi o tym filmie opowiadał Człowiek-Zagadka z Batmana już w latach 50tych. Już wtedy czuć było tą atmosferę zagadkowości, niepewności i presję, żeby się zestresować.
Tak też właśnie jest. Czuć ten stresss, presję i agresję oglądając ten film.
A co sądzisz o tym że głównego bohatera powinien zagrać nasz wybitny aktor Zbysiu Buczkowsky? Jakbyś go ocenił?
Dzisiaj piątello, mam rację?
Wedle fresku wyrytego przez masonów na jednej z kamienic w Pcimiu Środkowym ten plakat faktycznie zawiera magiczną wskazówkę - ta wskazówka to sugestia, że Zibi Buczkowski w rzeczy samej już gra w tym filmie rolę drewna, z którego zbudowano statek Demeter. Strasznie to jest poruszające i transcendentalne, aż mi się piątkowe piwo odgazowuje.
Oglądam se właśnie ten film w Cinema City i nie chce mi się purkać a ostatnio puściłem se w kinie 8 purków.
I takie to życie jest piękne i prawdziwe życie to są takie same tylko w jednym miejscu i czasie.