PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=562230}

Demeter: Przebudzenie zła

The Last Voyage of Demeter
2023
5,2 12 tys. ocen
5,2 10 1 11704
4,3 16 krytyków
Demeter: Przebudzenie zła
powrót do forum filmu Demeter: Przebudzenie zła

... zostanie potępiony na zawsze. Film ten jest bardzo zagadkowy. Nawet na tym forum pisali już o nim 12 lat temu i osoby te już nie żyją. Recepta to oddanie hołdu temu filmowi. Legenda i tajemnicze zapisy mówią, że kto...

Czujecie tą presję, zagadkowość, niepewność i stresssssssssssssss... ?

NadinspektorReksio

Skąd wiesz że ci co pisali o tym filmie już nie żyją ?:oo

ocenił(a) film na 10
ARSENDISidm

Bo mi wczoraj właśnie o tym powiedzieli. Pięknie to jest zagadkowe, mam rację? :) Jakbyś to ocenił?

NadinspektorReksio

Mi o tym filmie opowiadał Człowiek-Zagadka z Batmana już w latach 50tych. Już wtedy czuć było tą atmosferę zagadkowości, niepewności i presję, żeby się zestresować.

ocenił(a) film na 10
Mordechaj_Sauerland

Tak też właśnie jest. Czuć ten stresss, presję i agresję oglądając ten film.

A co sądzisz o tym że głównego bohatera powinien zagrać nasz wybitny aktor Zbysiu Buczkowsky? Jakbyś go ocenił?

Dzisiaj piątello, mam rację?

ocenił(a) film na 10
NadinspektorReksio

Pięknie się prezentuje plakat i ukryte litery że wskazówką, nie?

NadinspektorReksio

Wedle fresku wyrytego przez masonów na jednej z kamienic w Pcimiu Środkowym ten plakat faktycznie zawiera magiczną wskazówkę - ta wskazówka to sugestia, że Zibi Buczkowski w rzeczy samej już gra w tym filmie rolę drewna, z którego zbudowano statek Demeter. Strasznie to jest poruszające i transcendentalne, aż mi się piątkowe piwo odgazowuje.

ocenił(a) film na 10
Mordechaj_Sauerland

Oglądam se właśnie ten film w Cinema City i nie chce mi się purkać a ostatnio puściłem se w kinie 8 purków.

NadinspektorReksio

Ja ten film obejrzałem wczoraj na Cartoon Network w 4D i miałem pełne gacie.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
ARSENDISidm

Chce Ci się kupię?

ocenił(a) film na 10
NadinspektorReksio

Nie wiem ty se nie purknąć now.

ocenił(a) film na 10
NadinspektorReksio

I takie to życie jest piękne i prawdziwe życie to są takie same tylko w jednym miejscu i czasie.

ocenił(a) film na 10
NadinspektorReksio

Kupa to dobra rzecz, nie?