Nie wiem dlaczego tak slabo oceniony, bo z pewnoscia nie zasluguje na tak niska note.
Napewno nie jest nudny, historia wciaga ...przynajmniej mnie. Bardzo fajnie zrobiony na styl
dokumentu co sprawia wrazenie, bardziej realistycznego. Warto obejrzec...Polecam
"Napewno nie jest nudny, historia wciaga ...przynajmniej mnie".
Chyba tak, tylko ciebie. Film jest nudny do bólu. Fabuły praktycznie niema wcale. Dialogi wepchane na silę i słabo odegrane jakby musieli zapełnić czymś pustkę w scenariuszu.
"Bardzo fajnie zrobiony na styl dokumentu..."
To jest jakaś chora moda. Osobiście nie znoszę filmów kręconych w ten sposób. Jeszcze nie widziałem dobrego pseudo dokumentalnego filmu z wyjątkiem stareńkiego Blair Witch Project, od tego czasu te wszystkie filmy to totalna lipa. I jeszcze ta marna jakość :O Teraz z komórki można nakręcić lepszy film. Zaniżają jakość video aby nie było nic widać i można tym samym zaoszczędzić na efektach nie?
"Warto obejrzec..."
Owszem, ale pożycz od wujka/kolegi/koleżanki bądź najzwyczajniej w świecie ściągnij z sieci. Broń Boże nie iść do kina i nie tracić hajsu na ten szajs!!!
"Chyba tak, tylko ciebie. Film jest nudny do bólu. Fabuły praktycznie niema wcale. Dialogi wepchane na silę i słabo odegrane jakby musieli zapełnić czymś pustkę w scenariuszu."
Tu sie nie zgodze. Byl wciagajacy i ciekawy. Fabula akurat byla i to tez nie jakas bardzo zla. Co do dialogow nie wiem czego sie czepiasz. Aktorstwo - jak w tego typu horrorach: duzo krzykow i strach. Nie wiem czego ludzie oczekuja od aktorow w tego typu produkcjach.
"To jest jakaś chora moda. Osobiście nie znoszę filmów kręconych w ten sposób. Jeszcze nie widziałem dobrego pseudo dokumentalnego filmu z wyjątkiem stareńkiego Blair Witch Project, od tego czasu te wszystkie filmy to totalna lipa"
Tu sie zgadzam w 100%. Osobiscie rzygam juz tego rodzaju filmidlami. I mam wrazenie , ze po paranormal activity dostalismy wysyp podobnych gowienek. Ale BWP wcale lepszy nie byl.
"I jeszcze ta marna jakość :O Teraz z komórki można nakręcić lepszy film. Zaniżają jakość video aby nie było nic widać i można tym samym zaoszczędzić na efektach nie?"
To tez sie zgadzam :D Chyba jedynym tego typu filmem ktory mial dobra jakos byl "The Tunnel".
W zasadzie Demony nie sa zle po za zakonczeniem ktore doslownie PSUJE caly film. A wielka szkoda, bo chyba glownie za to zbiera kiepskie recenzje.
Joimbo, jak najbardziej masz prawo miec takie zdanie. Pozwol, ze i ja zachowam swoja opinie. Ogolnie jestem z tych kinomaniakow, ktorzy w pierwszej kolejnosci kieruja sie "emocjami" . Jednym slowem jesli film zrobi na mnie wrazenie, po prostu pamietam go, chociazby pod wieloma wzgledami nie byl doskonaly. To i tak wiele, biorac pod uwage jaka masowka teraz jest tworzona. No coz... takie czasy. Zgadzam sie, ze nie jest odkrywczy, bo przeciez wiele jest teraz filmow robiona na wzor dokumentu, ale mimo to wydaje mi sie jednym z bardziej udanych, pewnie mniej od Blair Witch Project... ale bardziej niz rowniez znany Paranormal Activity. Zgadzam sie rowniez z opinia kolegi Ouzo... zakonczenie duzo psuje, mozna bylo zrobic to inaczej.