PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810271}
4,2 12 tys. ocen
4,2 10 1 12192
2,0 25 krytyków
Diablo. Wyścig o wszystko
powrót do forum filmu Diablo. Wyścig o wszystko

Ne znam się zawodowo na kinie, ale ten chłopak to najjaśniejsza gwiazda tej produkcji - tak samo w Underdogu. !983 - underdog, diablo - to będzie jego rok jak nic - powinien już opywać w lukratywne propozycje i tego mużyczę. Sam film - bardzo doceniam podjęcie tematu, jest w tym fajny klimat, jakiś powiew młodych wilków. Fajne fury, gwiazdy z rżnych światów - Pilarczyk, Wadas, Różal, Filovers, nawet Ola Linda i Kazdi przez chwile. Piewrszy raz nie moze być idealny, więc liczę na dalsze produkcje ;)

Gregoryso

Zdolny i do tego tak bezpretensjonalnie uroczy ;)

Gregoryso

A tak z pierwszych zdjęć wcale mi się odbrze nie zapowiadał, taki kolo z podwórka ciut bez wyrazu, a własnie tym robi robotę, super naturalność, jakby był tymi postaciami od urodzenia

ocenił(a) film na 2
Gregoryso

Hmmm, może sam aktor by pasował, ale dali mu do zagrania tak bezpłciową postać, tak tragicznie napisaną że tego nikt by nie zagrał dobrze. Widać że coś tam umi po paru scenach, ale dialogi męczyły tam chyba każdego. Scena na molo, sztywno sztywnooo

WTTW_FILM

Kurka, wałsnie nie, taki prosty fajny chłppak, Trochę typowy Seba tylko bez wiochy ;)

Artur99

Przede wszysktim nie laluś i amant, będzie z niego ktoś :)

GoldenBoyGT

No w punkt :) Bo on nie jest własnie ani amantem, ani lelują, ani też stworzony np. do ról czarnych charakterów, bo nie jest aktorem charakterystycznym. Ale myślę, ze jest za to bardzo plastyczny.

ocenił(a) film na 2
Artur99

Widać było że coś się stara, ale gdy musiał gadać... Ehh, nie przekonał mnie.

WTTW_FILM

A dla mnie Włosok to w sumie najjaśniejszy punkt filmu. Trochę zahukany, a trochę zadziorny, jest tak rozbrajająco uroczy. Nie jest typowym przystojniakiem i of course twardzielem rodem z kina akcji, ale ma charyzmę.

ocenił(a) film na 2
pumeksx

Nie chodzi o wygląd, w to mam wyrąbane, chodzi o to że dialogi w tym filmie były tak słabe że nawet aktorów męczyło ich wypowiadanie.

Gregoryso

musze przyznac, ze gdybym miala jakies kilka lat mniej to pewnie bym sie zakochała :) a tak na powaznie to superzdolny aktor, i co najwazniejsze twarz jeszcze nieopatrzona. :)

Gregoryso

on jest taki zdolny i przystojny..ech;) w filmie ogolnie patrzy sie dobrze nie tylko na niego, na wyscigi, na kobiety, te z drugiego planu tez (Kazadi chocby). plusikow duzo dla Diablo

Barabarra

mnie tez się podobał:D

ocenił(a) film na 10
Gregoryso

ci co się znają doceniają zdjęcia, sprzęt (drony) - profesjonalne i na najwyzszym poziomie..

wiola4343

Tylko z dronami jedna malutka wpadka zdaje się - w sensie w filmie jest jakby inne sterownaie jak wilki śledża kuba niż sprzęt któr tam lata

ocenił(a) film na 2
wiola4343

Doceniam zdjęcia, były dobre, nie doceniam za to reszty filmu.

+ Wyścigi, muzyka, zdjęcia i nawet jakiś klimat jest.
- Cała reszta ;)

ocenił(a) film na 10
WTTW_FILM

eee tam ;) Muzyka bardzo fajna, klimat faktycznie, wyścigi mega - mnie sie film podobał, Rafał Mohr - w końcu go widzę w jakiejś bardziej drapieżnej stylizacji niż tylko w garniturkach, które znam z innych jego filmów czy seriali ;)

wiola4343

Nie rozumiem :D to że w filmie mają drony powinien on automatycznie powodować moczenie się u widza? Hahahaha :D dobre. I jeszcze to podkreślenie... SPRZĘT!!! DROOOONY!!!!

Gregoryso

On jest cudowny :) Bardzo podobał mi się w 1983, baaardzo. Diablo jeszcze nie widziałam, ale wszedzie czytam, ze chłopak zbiera pochlebne recenzje, więc pewnie znów świetnie zagrał. Brawo, bo jest młody, utalentowany i taki nieopatrzony w tym naszym polskim kinie :)

Gregoryso

jakby na fp Diablo zrobili konkurs, w ktorym do wygrania spotkanie z Tomkiem to chyba bym osobiście przekupiła jury, żeby wygrać. Szkoda, że nie załapałam się na ten, w ktorym bylo wyjscie na premierę do wygrania, zobaczyłam po czasie ;/

kamila_bor

Haha no to może będziesz miała jeszcze okazję, jak dwójkę nakręcą :)

ocenił(a) film na 10
Gregoryso

A pomyślałby kto, ze ja Tomasza Włosoka widziałam pewnego razu w Gdańsku ;) Jeszcze nie zapomnę jak go zaczepiłam heheh :D Pamiętam jak go zaczepiłam i powiedziałam, ze pamietam go z serialu, to się zaśmiał ;) Tak zaczynał. A teraz w filmie. Jak dla mnie film był dobry, inny niż cała reszta wchodząca jakichś komedii do kin :/ I widze starą obsade aktorską. Jak i też kilku nowych obiecujących aktorów.

ocenił(a) film na 10
Gregoryso

Tomasza Włosoka super, trafiła mi się dobra rola. Nie wszystkie wątki rozumiałem, według mnie niektóre były całkowicie zbędne, ale trzyma się to kupy mimo wszystko. Zobaczyć warto.

ocenił(a) film na 10
Karik_

Pewnie, że warto zobaczyć ;) film jest w porządku, choć za mało dialogów. Mozna bylo troche lepiej rozwinąć tematy. Bo aktorzy sa bardzo dobrzy.

ocenił(a) film na 10
Karik_

Jak dla mnie film był okay. Ale faktycznie dialogi do dopracowania. Reszta- gra aktorska, samochody i wyścigi na 10

ocenił(a) film na 10
Gregoryso

Zgadzam sie Włosok -rewelacja. Dla niego mega 10.

ocenił(a) film na 10
Franciszek47

W ogóle uważam, ze film zasługuje na 10, ze względu na bardzo dobrą fabułę. może dialogi nie są jakieś niewiadomo jakie, podciągnęłabym to, ale przynajmniej gra jest na poziomie i fabuła też, a nie takie beznadzieje , to to co teraz wchodzi do kin