A Dirty Dancing 2 jest na 80 miejscu :/ Nie mówie , że 2 część była zła.Bardzo mi się podobała ,ale był to zwykły film o tańcu.Natomiast pierwszą część filmu uważam za klasyk i nie rozumiem tak słabej oceny :/
Co prawda teraz notowania się zmieniły, ale i tak popieram Twoją opinię. A nie odnosząc się już do drugiej części to nie wiem czemu tego filmu nie ma na top 100... Szkoda - zasługuje
moim zdaniem, 2 część była właśnie zła. Nie dość, że żadnych powiązań z jedynką, to jeszcze w dodatku bezndadziejne, hollywoodzkie romansidło. Od totalnej zguby ratują Dirty Dancing 2 tylko muzyka i klimat Kuby lat 50...
Jedynka natomiast jest super! Zasługuje na bycie w setce najlepszych! Zwłaszcza, że to klasyk...
Black Moses normalnie Cię lubię. Nareszcie ktoś zauważył, że Dirty Dancing 2 to beznadzieja.Trzeba cos zrobić żeby nasz Dirty Dancing był wyżej ;)
hehehe kiedyś się pokłóciłam z koleżanką która część jest lepsza :P (wg mnie pierwsza oczywiście!)
a muszą się powiązywać???co wam po tym rankingu?? jak wy uwazacie że jest ok to w czym problem?? chyba nikt nie wplywa na twoją opinię....hmn...
Obydwa filmy byly dobre.....tylko nie zauwazacie jednej rzeczy....w ktorym roku powstal....obydwa filmy sa suuper!!muzyka jest suuper!! i wogole jest the best!! :) moze niektórzy nie lubia takich (ze tak sie wyrażę) starych filmów.....sa gusta i guściki... ale i tak ja obydwa mi się podobaja (bynajmniej mi) a na ranking to nie tzreba zwracać uwagi...:) pozdrawiam wszystkich!! niektórzy wola Matrixa :p
a co powiecie o filmie "GORĄCZKA SOBOTNIEJ NOCY"?
A bardziej nowoczesne: "W RYTMIE HIP HOPU"??