Przypadkiem natknęłam się na zdjęcia tego... hmm "projektu"? Moja pierwsza myśl aaa parodia- luz, a tu nie! (no przynajmniej nie zamierzona). Z całym szacunkiem dla Abigail ale to ma być ta słodka, niewinna Baby?!! Aktorką jest niewątpliwie świetną, uroda niby nie jest najważniejsza ale... nie!!! Widzieliście zdjęcia?! Havana Nights też nie była niczym szczególnym ale robić remake?! Jakikolwiek remake TAK kultowego filmu skazany jest na porażkę, a taki, z taką obsadą -to już na pewno!
Przypominam że Baby była zwykłą dziewczyną .
Bardzo dobrze ze wybrali, aktorkę która nie wyróżnia się urodą .
Po za tym Abigali pasuje do 17 letniej dziewczyny , bardziej niż 27 letnia wtedy Jennifer .
Parodią natomiast to są takie komentarze, nie widziałem ale ponarzekam .
Pewnie z tego parodia wyjdzie, ta aktorka to nadal mogłaby grać uczennice z podstawówki. Kto ją wybrał? Jeśli kiedykolwiek się na to skuszę to tylko w postaci zwiastuna. Oglądanie dziewczyny, która nadal wygląda jak dziecko w scenach, który powinny być sexowne, uważam za wyjątkowo niesmaczne.
W oryginale nie ma nawet ułamka prawdziwego seksu , więc nie rozumiem o co ci chodzi .
Po drugie nie można nazwać, dzieckiem 20 letnią dziewczynę .
Seksowne sceny a seks to nie zawsze to samo, i nie napisałam, że jest dzieckiem, a jak dziecko wygląda. Wystarczy przeczytać to co napisałam, a nie wymyślać jakieś swoje teorie.
Lubię narzekać, ale jeśli widzę ku temu powody, tutaj taki jest, jak chcesz żyć w świecie, gdzie wszyscy się ze wszystkiego ciszą, to przykro mi ale nigdzie go nie znajdziesz. Rozumiem, że możesz lubić tę aktorkę, każdy ma swoich ulubieńców, wg mnie nie pasuje wg ciebie tak. Takie życie.
To że wygląda jak dziecko, to akurat w tym przypadku zaleta a nie wada - Baby była słodką niewinną nastolatką , wiec uroda Abigail idealnie pasuje do ten postaci .
Co do moich ulubionych aktorek - Akurat Abigail nie jest moją ulubienicą , ale cenie ją jako aktorkę .
Rozumiem że możesz posiadać swoje powody do niezadowolenia, ale twierdzenie jeszcze przed premierą filmu że wyjdzie z niego parodia jest co najmniej śmieszę .
Ja rozumiem że większości kobiet, było zachwycone ciałem Patricka Sweyzego .
Bo chyba nie chodzi ci o taniec, tutaj nacisk położono na technikę - Dlatego też aktorom wszystkie sceny taneczne tak świetne wyszły .
I żeby nie było również uwielbiam oryginał z 1987 roku ale właśnie dlatego, zamiast narzekać przed premierą trzyma kciuk za sukces tej produkcji .
No niestety taniec Abi byl straszny, drewniany.. i w ogóle sceny romantyczne wyrwane, no nie moglam patrzeć, ona nadrabial za ich dwoje...