PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130387}

Dochodzenie

Surveillance
2008
6,4 6,4 tys. ocen
6,4 10 1 6387
7,0 3 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum filmu Dochodzenie
ocenił(a) film na 8
h4r

Definitywnie zgadzam się z Tobą
za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

zoth

za 4 dni mija rocznica jak się wpisałeś. wszystkiego najlepszego !

h4r

Heh wahałem się czy wziąć się za ten film ale Twój komentarz mnie przekonał!

kuszczak

ciesze się, a film się podobał?

czy może nie?

h4r

Jest mrok tam gdzie ma być ode mnie + dla curuni.

ocenił(a) film na 8
h4r

Nieprzeciętny kryminał z niepokojącym klimatem jak słusznie inni zauważyli.Dobre kino.

ocenił(a) film na 6
GrimReaper76

bez przesady, film nie byl zly, ale napewno nie zasluguje na note 9

ocenił(a) film na 7
buubu

jestem swiezo po projekcji i nie moge wyjsc z szoku:D zakonczenia bym sie nigdy w zyciu nie domyslila, film rzeczywiscie urwal mi dupe tylko ze troche nie ogarniam zakonczenia... ;] ale film dobry, trzymal mnie w napieciu do ostatniej sekundy. spokojnie daje 7

Jagodnik

Jeśli chodzi o zakończenie, to pokazane jest schorzenie psychiczne, kiedy ludzie czerpią przyjemność seksualną z patrzenia na śmierć innych, z zabijania. Kiedyś nawet w Polsce, chyba na Śląsku, był seryjny morderca, który również zabijał z takim motywem.

ocenił(a) film na 9
h4r

bez kitu ,właśnie skończyłem oglądać i muszę przyznać że to najlepszy film jaki ostatnio oglądałem po prostu rewelacja,klimat zaje.isty ,rzadko daje 9 ale temu filmowi się należy!

ocenił(a) film na 8
brof

Fabuła niepowtarzalna i zgadzam się z Tobą brof majstersztyk po porostu i to zakończenie myślałam że zejdę na zawał :D

ocenił(a) film na 8
KillMee

Ja chcę więcej takich filmów!!! Może ktoś coś podrzuci, jakąś propozcję, jakiś tytuł podobny do tego?

ocenił(a) film na 8
big_l

Podbijam! Też bym chciała coś podobnego :)

udkojagniece

"Chained" również Pani Jennifer Lynch widziałaś? Porył mi bańkę zdrowo, polecam!

udkojagniece

Może nie jest aż tak ciężki klimat ale jednak klimat - SAVAGES
Polecam