PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130387}

Dochodzenie

Surveillance
2008
6,4 6,4 tys. ocen
6,4 10 1 6387
7,0 3 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum filmu Dochodzenie

TO BYŁ GNIOT

ocenił(a) film na 1

błagam nie wierzcie tym co pisza ze to arcydzielo bo to obraza dla filmów które zasługują by je tak nazywać.!!!!to była kaszana.. jeśli piszecie że jest przewidujący to jak możecie go nazywać arcydziełem.straciłam czas przez wasze wypowiedzi.

użytkownik usunięty
fiona1316

NIE czytaj więc wypowiedzi przed obejrzeniem filmu. Nastawiłaś się na co innego jak sądzę i teraz twierdzisz że to gniot. Trzeba mieć naprawdę bielmo na oczach albo oglądać nieuważnie żeby tak napisać. Równie dobrze można napisać że Twin Peaks to także szajs.
To naprawdę jest arcydziełko. Zresztą jak się przyjrzeć w napisach to dostrzec można nazwisko Davida Lyncha jako producenta - i taki lynchowski ten film właśnie jest, córka reżyserka odziedziczyła widać po ojcu talent.

ocenił(a) film na 1

to wlasnie wy uwazajac ze to lynch robicie z tego arcydzielo gdyby rezyserem czy producentem byl polak nie napisalibyscie ze to arcy....,mam juz za soba mase obejrzanych filmow i powtarzam nie pierd... mi tu,,,, to moje zdanie i nic wam do tego, a wasze cudowne robienie z tego gniota arcy....jest bledne

ocenił(a) film na 2
fiona1316

zgadzam sie szkoda czasu, posrany porąbany przesadny niemoralny chory kolosalny gniot - moze lekko przesadziłem - jedynie dla podjaraczy psychofans! !!! !! !!! !

ocenił(a) film na 8
fiona1316

UWAGA ! dla osob z inteligencją powyzej 110 - polecam gorąco !!! Film świetny i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 1
JACA869

film gniot i tyle w temacie!!!!!!! bez obrazy ale gdybys byl inteligentny to bys to zrozumial

użytkownik usunięty
fiona1316

Potwierdzam. GNIOT przez duże Gyyy!....................

fiona1316

Słaby, ktokolwiek by tego nie wyreżyserował, to mnie się nie podobał. tyle
w temacie

ocenił(a) film na 2
fiona1316

Całkowite nieporozumienie. Szkoda czasu. GNIOT!

ocenił(a) film na 6
Mikel82

gniot moze nie ale na pewno nie do konca udany film mimo kilku niezlych scen