właściwie to jest thriller psychologiczny, ale dramat swoją drogą.
żałuję trochę, że obejrzałem trailer tego filmu. Byłem przekonany, że film będzie wyglądał dokładnie tak jak w zwiastunie (Will dowiaduje się, że jest Wardem - to było zwiastunie pokazane i już wiedziałem czego się spodziewać). Ta scena jest mniej więcej w środku filmu, więc co? koniec filmu? Scenarzyści postanowili pociągnąć ten wątek dalej i w końcu wszystko sie wyjaśniło. Kto zabił? Dlaczego? I co poszło nie tak
Generalnie fajny film, ale nieco schematyczny, poza zakończeniem, która przyznaję, trochę mnie zaskoczyła.
Zgadzam się z Tobą. Trailer sam w sobie zdradza połowę filmu i to dość kluczową co jest zupełnie bez sensu.
Do połowy filmu doskonale wiesz co się stanie...
Końcówka na szczęście jet wciągająca i końcowy efekt jest dobry.
Dokładnie... zgadzam się z Wami .... będąc tydzień wcześniej w kinie na "Baby są jakieś inne" reklamowali "Dom snów" i do połowy filmu wiedziałem co będzie, a od połowy filmu zastanawiałem się czy ten film to będzie największa klapa na jakiej byłem czy też wyjdą z tej beznadziejnej sytuacji z twarzą... i końcówka na bardzo duży plus..
.... ale trailer zepsuł mi trochę oglądanie
na szczescie przed wybraniem sie do kina nie wpadlem by poogladac trailer... zrobilem to jednak po powrocie do domu :) i stwierdzilem ze od razu mogli wkleic tam zakonczenie :) nie wiem kto stworzyl reklamowke ale nie popisal sie!