PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254658}

Dom strachu

Chain Reaction
2006
3,2 1,4 tys. ocen
3,2 10 1 1393
Dom strachu
powrót do forum filmu Dom strachu

Gra aktorska? Jaka gra!!? Klimat?? Jaki klimat!!? Poczucie strachu, grozy?! No jakie, gdzie!!!

Co do gry aktorskiej... Martina Ittenbach, która dostała rolę najprawdopodobniej dlatego, że jest córką reżysera, wykazuje umiejętności na poziomie 0. Reszta aktorów jest równie kiepska i drętwa. Średnio wypada nawet Christopher Kriesa, który jest jedynym aktorem, którego jako tako cenie.

Jeszce gorsze od gry aktorskiej są chyba tylko dialogi. Jezusie przenajświętszy... Przemilczmy to.. drętwiactwo na najwyższym poziomie.

Jedynymi plusami omawianego filmu są poniekąd efekty specjalne oraz konspekt deja vu. Nic po za tym.

Ocena: 2/10

ocenił(a) film na 1
Kuros

Lepiej by wypadł gdyby twórcy zamiast do horroru zaliczyliby go do komedii. Przez większość filmu się śmiałam (zwłaszcza na fragmentach "gore").

ocenił(a) film na 2
bober0002

To tak samo jak ja.Oglądałam go w czerwcu zupełnie przypadkiem.Razem z kolegą liczyliśmy na jakiś fajny horror ale gdzie tam.Poza fajną okładką i dobrze zapowiadającym sie początkiem nie ma nic ciekawego w tym filmie.Debilizm na każdym kroku.Babcia-demon unosząca się do góry..lałam z tego.Efekty,dialogi,aktorstwo..przemilczę to.Ogólnie cienko i to bardzo.
2/10 za okładkę i parę humorystycznych scen