PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114866}

Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71472
4,8 17 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Juz sie nie moge doczekac tego filmu :) Nie wiem sama czy mam sciagac z netu czy zaczekać aż wejdzie do kin - cos mi sie wydaje ze nie wytrzymam az do premiery :)

marika678

Hej
Właśnie jestem po seansie i wszedłem, żeby zobaczyć opinie wiary. Moim zdaniem jest strasznie odmóżdżający i tępawy ale za to ma taki klimacik, że oderwać oczu nie można:)
Ale o cóż mi chodzi: Piszesz,że być może ściągniesz filmik z sieci. Mam pytanko ( net mam dopiero od tygodnia) Z jakich stron czy za pomocą jakich programów można to zrobić? Ja próbuje sciagnąć coś z kazzy, od tygodnia sciągam 3 filmy i tak:
1 jest już powiedzmy w 4/5 i mam nadzieje, że go dociagnę
a 2 "zatrzymały" się w poowie tygodnia i już dalej ni mogę ich zassać. Masz może namiary na jakiąś inną, pewniejszą kopalnię filmów?

Z góry dzięki
Pozdrawiam
Darek

Darens

wiesz co, ja ściągam filmy i muze z dc++ i mimo tego że zazwyczaj ten program nie jest uważany za najlepszy, ja się jeszcze na nim nie zawiodłam, chociaż oczywiście trafia się raz lepiej raz gorzej, filmy ściągają się dobrze:))
pozdro....

Darens

Kazza to straszny SYF!!!! Zaśmieca kompa różnymi szpiegami i innym dziadostwem. Poczytaj o Kazzie i jej dziadostwie na różnych forach dyskusyjnych. Osobiście uzywam tylko DC++ i ten program polecam do ściągania filmów