5,5 21 tys. ocen
5,5 10 1 21373
5,7 9 krytyków
Doomsday
powrót do forum filmu Doomsday

no ale chyba nikt nie wspomnial o takim watku :

Idziesz do kina, spozniles sie na swoj film , nastepny jest za pozno... myslisz a moze zamiast tego XXX pojdziesz sobie obejrzec doomsday ? Bierzez ulotke i po opisie myslisz : Hmmmm moze byc ciekawe ! Placisz za bilet i siadasz by obejrzec... No wlasnie nie tego sie spodziewales ?
Ze spokojnym sumieniem mozesz wrocic do domu , odpalic filmweba i napisac : ALE SZAJS !!! QPA MAXYMALNA 1/10 !!!

niezawsze oglada sie to co sie planowalo , czasem film mozna obejrzec calkowicie przypadkiem ! Wiec jesli kos wyraza swoja opinie ,ze film to dziadocha to ma do tego prawo ,a teksty - spodziewales sie wrcydziela ? Trzeba bylo obejrzec trailer... do mnie wogole nie trafiaja !

ocenił(a) film na 4
Sayagin

a teksty - spodziewales sie wrcydziela ? Trzeba bylo obejrzec trailer... do mnie wogole nie trafiaja !

jesli chodzi o trailer doomsday to ogladnawszy go spodziewalem sie iscie wybuchowej mieszanki mad maxa z 28 days laters, a co wyszlo ? jak dla mnie kloaka....4/10 max co moze byc

ja na szczescie okradlem tworcow sciagajac film w divx :)

pozdro

ocenił(a) film na 9
nitefiend

Do czego to doszło. Ludzie chwalą się własną głupotą. Ale skoro debilom film się nie podoba to znaczy, że film jest co najmniej dobry ;)