PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

Film od pierwszych scen niszczy mega klimatem ,mega brutalnością, świetnym 3d,klimatyczną nutą ,swietnymi głównymi postaciami i zajefajnym złym charakterkiem:),ogląda się jednym tchem nie ma tu żadnego pitu pitu typu ja cie kocham ale ty mnie jeszcze chyba nie ,jest tylko zbrodnia i zasłużona kara ,prawdziwi fani kina akcji lat 80 przyjmą ten film z otwartymi ramionami ,na pewno będzie najlepszy akcjyjniak tego roku z najlepszą sceną śmierci w 3d to na bank ;).
OGLĄDAĆ !!!

przemas123

MEGAAAAA!!!!! kupa

szymonliwo

Co ty masz pięć lat?
Czy idiotą jesteś ?

kadim_filmweb

Wyraziłem swoją opinię o filmie. Ludzie mają różne gusta. Widziałeś ten film ? Jeżeli Ci się podobał to ja to akceptuję. Wyluzuj.

szymonliwo

Facet jeżeli jesteś dorosły to zachowuj się poważnie , a nie puszczasz jakieś gówniarskie teksty.
Zdążyłeś się już wypowiedzieć dlaczego ci się nie podobał.
Co do miejsca akcji i zarzutu jednocześnie jaki stawiasz to przypomnę ci jakie filmy masz na profilu: Karmazynowy przypływ,K-19 nawet to nowe Coś też można zaliczyć,a nawet i Seks misje ponieważ przez większą część czasu akcja toczy się pod ziemią.
Podkreślam nie mam cię tu za trolla każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na temat filmu ale jak już coś piszesz to pisz to z sensem.

kadim_filmweb

Zmień gówniarski avatar to pogadamy.

szymonliwo

Chyba się pomyliłem co do ciebie mała zarozumiała gnido.
A teraz z.a.p.ie.r.d.la.j zakuwać przed jutrzejszymi zajęciami.

kadim_filmweb

Mówiłem Ci żebyś wyluzował. Naprawdę, wyluzuj.

ocenił(a) film na 9
szymonliwo

Rzecz w tym się ma cała, że kolega kadim powinien był, i miałby w tym słuszność, nazwać Cię pospolitym trollem.
Odpowiadasz na każdy niemal wstawiony komentarz, powtarzając z uporem maniaka jaki to słaby film, niewiarygodnie beznadziejny, czy może raczej jak rozbrykany małolat określasz go mianem kupy. Po pierwsze, nie było od lat takiego filmu. Biorąc pod uwagę ilość środków przeznaczoną na jego stworzenie (w porównaniu choćby do wersji z 95') dostrzec można pasję i umiejętność twórców filmu. Jest bezkompromisowy, pozbawiony bezbarwnych, na siłę wydumanych dialogów, pełen akcji, a co najważniejsze jest zrobiony w przyzwoitym 3D, co jest prawdziwie rzadkością w świecie, w którym nie trzeba okularów 3D by móc spokojnie obejrzeć film.

szymonliwo

Ja wyrażę opinię o tobie. Jesteś totalnym debilem i nie jesteś wart splunięcia.

użytkownik usunięty
szymonliwo

szymon weź w koncu spier_dalaj z forum Dredda i idz dyskutowac o pamietnikach z wakacji kretynie

przemas123

Zgadzam się w zupełności z opinią. Film polecam jako czystą rozrywkę

bedebudda

dokładnie, film czysto rozrywkowy ale czy nie poto wybieramy sie do kina żeby sie dobrze bawić :) szczególnie że bilety tanie nie są :) i wymagamy dobrego kina ,a wtym przypadku byłem w pełni usatysfakcjonowany .

użytkownik usunięty
przemas123

Muszę se go obejrzeć

przemas123

To prawda, film genialny. Szkoda, że taki niedoceniony przez widownię, bo krytycy i oceny są bardzo pozytywne, a wyniki - słabe.

ocenił(a) film na 7
przemas123

Zgadzam się w pełni. Wszyscy tęskniący za mocnym kinem akcji, nie tylko fani dreda muszą iść do kina.

ocenił(a) film na 8
pmrawik

Film jest prze -uj mocny męski film pęłną gębą.

ocenił(a) film na 7
GreenPhoenix

Chyba od początku wiedzieli że chcą to zrobić tak a nie inaczej, z tą kategorią wiekową nie niższą. Pewnie więcej film by zarobił gdyby dali inną kategorię ale cieszę się że nie poszli na to. Teraz pozostaje nam czekać na sequel Oby był nie gorszy;) lepszego nie oczekuję