PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

Mam pytanie

ocenił(a) film na 2

dla kogo kręci się taki cuś? Komu to imponuje? Kogo motywuje?

ocenił(a) film na 2
kadim_filmweb

Dzięki za link!
youtube, fajna stronka. Tylko co w związku z tym?

ocenił(a) film na 2
kadim_filmweb

Dlaczego myślisz, że jestem MELOMANEM? ( a rzeczywiście jestem) A może zwyczajnie nie odróżniasz, co jest najbardziej prawdopodobne, melomana od megalomana. :)

aabraq

Akurat to był sarkazm.

ocenił(a) film na 2
kadim_filmweb

Akurat ... ;)

aabraq

Dla ludzi potrafiących docenić świetne kino akcji.

ocenił(a) film na 2
Szejku

Polecam Raid. Bardziej krwawy :)
http://www.filmweb.pl/film/Raid-2011-629688

aabraq

No i? Ja ci polecam Kaczora Donalda - mniej krwawy.

ocenił(a) film na 2
Szejku

Daj linka!

aabraq

Nie chce mi się.

aabraq

nie rozumiem takiego toku myslenia. Wlaczasz film ktory jest sci-fi ( widze ze na 99% jestes kobieta, po filmach ktore widzialas/es, no chyba ze jestes hm bardzo damskim facetem) Widzialam naprawde ze dwie dziewczyny max ktore kreci ten gatunek filmu. Jest tez to akcja gdzie na pewno nie beda sobie siedziec przy kawce i wyzalac sie na swoich partnerow zyciowych. Jest to film gdzie w fabule masz zapisane jasno i wyraznie, ze tutaj chodzi o efekty specjalne, nawalanke i ogolny chaos. Tak samo sobie wlacze komedie romantyczna i bede smecic po tym ze stracilam 1,5 godziny swojego zycia. Jesli nie wiesz co zaczynasz ogladac, poczytaj o tym, popytaj, sprawdz trailer. Cokolwiek. Tak ty sie denerwujesz za stracony czas i my sie denerwujemy ze pod drugim pod wzledem zajebistosci efektami filmem jest tak durny temat jak twoj. Sorki bardzo. Nie bede czytac calego tego daremnego tematu, poniewaz tak zrazilas/es mnie poczatkiem, ze juz gorzej sie nie da ;)