Zastanawiam sie nad kupnem tego filmu na blu-ray ale nie w wersji 3D. Cena cos okolo 80-100zl i
tu sie zastanawism czy jest warty tych pieniedzy. Dystrybutorem jest Monolith wiec cena nie
bedzie dlugo tak wysoka.
Pełen szacunku i podziwu wobec Szanownego Pana upodobań, zmuszony jestem jednak odmówić, niemniej dziękując Panu za tę przyjacielską propozycję. Pozdrawiam serdecznie.
Wersja 2D i 3D będą najprawdopodobniej na jednej płycie tak jak np Conan z 2011 roku (tak jest w wydaniach zachodnich), więc może być trudno kupić bez 3D.
Ja kupuję, ale podobno ten film na blu-ray za dobrze nie wygląda. Więcej informacji tutaj:
http://forum.kolekcjonerdvd.pl/viewtopic.php?f=24&t=822
Ja się zastanawiam czy w ogóle jest film, który warto KUPIĆ za 80-100zł. Bilet do kina w porywach 20zł i to powinno wystarczyć.
4 dychy bym za Dredda dał, 100 na pewno nie, ale film nie najgorszy, brakuje rozmachu i jakiejś sensownej rozbudowanej fabuły, ale za to postać Dredda jest całkiem nieźle zagrana.
Chodzi mi o efekty tez czy robily wrazenie, czy akcja byla dobra. Bo jesli byl sredniak to lepiej na dvd, a jesli byl pod tym wzgledem ciekawy i warty obejrzenia w full hd to wtedy na blu-ray. Ale jak co to jedynie poczekam troche i cena spadnie. Zwlaszcza ze dystrybutorem jest monolith