PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd
ocenił(a) film na 8
lsd909

Jeśli go nie zrobi hołyłód, na szczęście w przypadku Dredda tak się stało, to jak najbardziej czekam. Ale sorry, już słychać, że się holly chwyta, więc raczej kinicuj, żeby to nie wyszło....

Tymon_P_

Dokładnie, byle nie Holyłód:). Tam mało jest reżyserów którym producenci nie wtykają nosa w film, m.in: Tarantino, ale w tym przypadku akurat nie boją się o dochody. Pete Travis zrobiłby świetnego "Lobo. Facet po zaskoczył mnie totalnie nowym "Dredd'em".

użytkownik usunięty
bartas28

Lobo, tak samo jak reszta bohaterów DC, należy do Warner Bros. Niestety nie ma żadnych szans na to by przyjęła go inna wytwórnia a WB nie zgodzi się na R-kę, zwłaszcza po porażce Strażników.

Więc lepiej niech nie dotykają tematu. Pokazuje to po raz kolejny że nie liczy się widz tylko kasa. Wiadomo kto tam wiedzie prym w Hollywood i trzyma łapę na finansach. Taka prawda. "Strażnicy", rzeczywiście klapa finansowa ale dla mnie i pewnie dla wielu to jedna z najlepszych ekranizacji komiksu ever. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
bartas28

Dokładnie, walić żydów pejsatych, i nie bać się ich nazywać po imieniu.

ocenił(a) film na 6

lol, jakby zrobili Lobo bez przemocy, 'brzydkich scen', etc, to byłby to po prostu idiotyzm.

ocenił(a) film na 9
lsd909

Mieli lobo z the rock'em trzasnąć.Ciekawy jestem jak by wyszło .Koleś moim daniem spokojnie by się nadał .

użytkownik usunięty
lsd909

przy tak słabym wyniku finansowym dredda to o Lobo można raczej zapomnieć ...kolorowe słodziutkie spidermanki sie lepiej niestety sprzedają