Ludzie za co ta ocena? Ten film to totalna porażka! Jest wiele innych filmów którym warto dać dobrą ocene a wy dajecie temu czemus. To jest najgorszy film na swiecie.
Akcja sie wogóle nie rozwinęła. Tytuł filmu nie nawiązuje do fabuły. Tylko jakiś niedo...bany gość chodzi w tych samych ciuchach. Jedyne co mi sie podobało w tym filmie to ten Ford Mustang. Na takie filmy traci sie pieniądze! Nie oglądajcie tego! Moja ocena 0/10. Na więcej ten film nie zasługuje!
można to ująć tak : oceniasz swój sposób postrzegania tej samej sytuacji - w tym przypadku filmu DRIVE i dużo mówie ci bardzo dużo nie widzisz panie rocket i panie deadler , panie wojtek i wszyscy inni znawcy chorego kina. Chyba tu jest pies pogrzebany. do niektórych filmów po prostu trzeba dorosnąć.
Masz rację, film jest beznadziejny, bo nie ma w nim robotów i wybuchów :( Gniot dla plebsu.
Trolololo
No i nie ma ruchających się psów oraz pierdzących i szczających robotów. OMG, jakie standardy ma dzisiejsza młodzież.
Szczerze mówiąc to po obejrzeniu jedynki przestałam się interesować chociażby tym, ile potem wyszło części tego filmidła.
"uwielbiam" czytać komentarze takich ludzi. Jeśli mi się film nie podoba to nie unoszę się tak i nie wyzywam innych od nie wiadomo kogo, cóż, widać trzeba do tego dorosnąć. Mi osobiście film się podobał, choć za wielkie arcydzieło go nie mam ;). Reasumując, Rocket17, pomyśl zanim coś napiszesz bo Twój poziom inteligencji mnie poraża ;)
Ps. zapomniałam, widać, że znasz się na kinie skoro Shrek jest dla Ciebie lepszą pozycją niż Drive ;)
Trzeba umieć dostrzec różnicę pomiędzy znaniem się na kinie a osobistym gustem.. ;]
Dla mnie i Drive i Shrek to świetne filmy. :X
No niestety, ktoś kto w taki sposób ocenia Drive jak autor tematu, jest być może prowokatorem, którego jara "wsadzenie kija w mrowisko" i możliwość pokłócenia się z kimś na forum. Albo są to ludzie wyjątkowo ograniczeni, typowe młoty, których stymuluje tylko odgłos wybuchu i szybko zmieniające się klatki różnokolorowych świateł z ekranu. Na takim etapie regresji pnia mózgowego każdy inny film jest nudny i porażką. Ale tu nie należy okazywać agresji, należy współczuć.