PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Co to ma być?

ocenił(a) film na 3

Ludzie za co ta ocena? Ten film to totalna porażka! Jest wiele innych filmów którym warto dać dobrą ocene a wy dajecie temu czemus. To jest najgorszy film na swiecie.
Akcja sie wogóle nie rozwinęła. Tytuł filmu nie nawiązuje do fabuły. Tylko jakiś niedo...bany gość chodzi w tych samych ciuchach. Jedyne co mi sie podobało w tym filmie to ten Ford Mustang. Na takie filmy traci sie pieniądze! Nie oglądajcie tego! Moja ocena 0/10. Na więcej ten film nie zasługuje!

Niepotrzebny

Zgadzam się. Coś nie pykło.

ocenił(a) film na 10
Rocket17

Bardzo mi Cię żal!

użytkownik usunięty
Rocket17

hehe nice :D Uśmiałem się ;p

ocenił(a) film na 10
Rocket17

można to ująć tak : oceniasz swój sposób postrzegania tej samej sytuacji - w tym przypadku filmu DRIVE i dużo mówie ci bardzo dużo nie widzisz panie rocket i panie deadler , panie wojtek i wszyscy inni znawcy chorego kina. Chyba tu jest pies pogrzebany. do niektórych filmów po prostu trzeba dorosnąć.

czocza1977

film genialny, super

ocenił(a) film na 8
Rocket17

Masz rację, film jest beznadziejny, bo nie ma w nim robotów i wybuchów :( Gniot dla plebsu.

Trolololo

użytkownik usunięty
bunnylune

No i nie ma ruchających się psów oraz pierdzących i szczających robotów. OMG, jakie standardy ma dzisiejsza młodzież.

A do czego ty nawiązujesz z tymi psami i robotami?

użytkownik usunięty
ntx

Do ulubionych filmów założyciela tematu, czyli Transformerów ;P

Ahm OK..!
"Zachęciłeś" mnie do obejrzenia w takim razie.. ;D

użytkownik usunięty
ntx

Dwójka króluje jeśli chodzi o głupotę.

Szczerze mówiąc to po obejrzeniu jedynki przestałam się interesować chociażby tym, ile potem wyszło części tego filmidła.

ocenił(a) film na 9
Rocket17

"uwielbiam" czytać komentarze takich ludzi. Jeśli mi się film nie podoba to nie unoszę się tak i nie wyzywam innych od nie wiadomo kogo, cóż, widać trzeba do tego dorosnąć. Mi osobiście film się podobał, choć za wielkie arcydzieło go nie mam ;). Reasumując, Rocket17, pomyśl zanim coś napiszesz bo Twój poziom inteligencji mnie poraża ;)

ocenił(a) film na 9
magda1369

Ps. zapomniałam, widać, że znasz się na kinie skoro Shrek jest dla Ciebie lepszą pozycją niż Drive ;)

magda1369

Trzeba umieć dostrzec różnicę pomiędzy znaniem się na kinie a osobistym gustem.. ;]
Dla mnie i Drive i Shrek to świetne filmy. :X

użytkownik usunięty
ntx

No od Shreka to akurat wolę Transformers ;]

ocenił(a) film na 9
magda1369

No niestety, ktoś kto w taki sposób ocenia Drive jak autor tematu, jest być może prowokatorem, którego jara "wsadzenie kija w mrowisko" i możliwość pokłócenia się z kimś na forum. Albo są to ludzie wyjątkowo ograniczeni, typowe młoty, których stymuluje tylko odgłos wybuchu i szybko zmieniające się klatki różnokolorowych świateł z ekranu. Na takim etapie regresji pnia mózgowego każdy inny film jest nudny i porażką. Ale tu nie należy okazywać agresji, należy współczuć.

ocenił(a) film na 2
Rocket17

Kompletnie się z tobą zgadzam.