PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208149
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Brak spójności,wulgarność i okraszone prostackim humorem dialogi...co to ma być,kino???
Co do oceny.To dystrybucja nakręca notę.To już nie pierwszy raz.Prześledźcie sobie inne "wielki dzieła" :) Najpierw jest 9 :) a potem ledwie 6.Tu będzie podobnie.

ocenił(a) film na 9
trisagion3

Tak tak Jasiu. Spisek masoński.
Brakuje tylko tekstu "A ja dałem 1 i się ocena nie zmieniła".

Przykro mi bardzo że jesteś tak pusty (niestety muszę to napisać) że widzisz w tym filmie tylko "Brak spójności,wulgarność i okraszone prostackim humorem dialogi".
Lepiej oglądaj bzdurne filmy fantasy skoro rzeczywistość cię przerasta.
Jak w mordę strzelił widz dostaje wszystko po kolei krok po kroku a taki przychodzi i nie rozumie.

Mocny, ciężki i brutalny film o życiu. Być może nie twoim stąd ten temat ale to i tak cię nie tłumaczy.

PS. Fundamentalne pytanie. Oglądałeś w całości?

gacek776

chyba o twoim zyciu, moj drogi, o twoim zyciu , mów za siebie a nie wkladaj wszystkich do jednego worka

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

Bez obrazy ale idź popracuj w policji to przestaniesz pier..... od rzeczy.
Rozumiem że komuś się film nie podoba. Nie każdy lubi kino w konwencji rynsztoku ale jak ktoś zaczyna mówić że widzi w tym filmie tylko rynsztok i bluzgi dla mnie jest pustakiem.
Polecam Na wspólnej albo M jak miłość jak nie rozumiesz o co w tym filmie chodzi.

ocenił(a) film na 2
gacek776

A kolega dyskusję prowadzi zgodnie z linią prezentowaną przez bohaterów filmu jak widzę? ;)

ocenił(a) film na 9
marcintomala22

Staram się dostosować do poziomu merytorycznego rozmówców.

A że poniekąd żyję w podobnym bagnie (jak my wszyscy zresztą w mniejszym lub większym stopniu) to już inna sprawa.

gacek776

nie obraziłam cie a ni nie bluzgałam do ciebie w 1 poscie , wiec nie wiem gdzie widzisz to dopasowanie merytoryczne .gdzie????lubisz sie wywyższać

ocenił(a) film na 9
marcintomala22

O czym Wy dyskutujecie? Pamiętacie "Wesele"? W tych filmach wszystko jest przesadzone. Poza tym; to nie jest film dokumentalny.

ocenił(a) film na 7
gacek776

proszę cie polaczku, wypowiedziami w tym stylu tylko potwierdzasz istnienie takich ludzi jak w tym filmie, wie przyznaje ci racje, ten film to samo zycie

a takimi tekstami typu "obejrzyj na wspólnej czy m jak miłość" samego siebie obrażasz bo sam je musiałes obejrzec przed wydaniem takiej opinii , dorosnij

ocenił(a) film na 9
Justyna_0288

Dobra. Widzę że rozmowa z tobą nie ma za bardzo sensu.
Jak czegoś nie rozumiesz to się nie bierz za oglądanie.
Może jak cię potrąci na pasach pijany menel (czego nie życzę rzecz jasna), który ma immunitet zrozumiesz o czym mówiłem.

Żyj w swoim świecie. Oby nigdy klapki nie spadły z oczu..... polaczku.

ocenił(a) film na 8
trisagion3

Może komuś coś się pomyliło, źle zrozumiał. To jest ciężki dramat, a nie wesoła komedia o fajtłapach policjantach, to nie holyłudy...

trisagion3

jest taka mentalność u hejtów - nie rozumiem to dam 1 :D

kubelek0908

Tak, tak- jeśli komuś się nie podoba to znaczy, że tak naprawdę nie rozumie. Hah, nie rozumieć to można fizyki kwantowej a nie filmu. Po obejrzeniu filmu daję 3 w skali do 5.