PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208128
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

ciekawi mnie czy to jest film w stylu jeb**ć policje oraz pokolenie JP Firmy i mówienie,że jest zła,niedobra,a fotoradary służą tylko do robienia kasy czy są tam też pozytywni bohaterowie.

użytkownik usunięty

sa pozytywni bohaterowie i nie ma nic wspolnego z JP czy frajerska firma... Na prawde dobry film, polecam

ocenił(a) film na 8

Polecam obejrzeć dyskusje na temat filmu w programie "Kultura głupcze" z dnia 03.02.2013 na stronie tvp.pl.

użytkownik usunięty

kolega reprezentuje widzę za to poziom JP nagrywek

użytkownik usunięty

Za to ty kozaczysz przed chłopakami w szkole jaka gansta.Pisz po polsku,bo nie rozumiem slangu i słowa nagrywek.

użytkownik usunięty

O czym ty w ogóle piszesz człowieku? Jak nie rozumiesz to twój problem. Po co się wypowiadasz w ogóle na tym forum skoro nie widziałeś filmu?

użytkownik usunięty

Bo mam takie prawo.Niektórzy oceniają bez oglądaja,a ja się wypowiadam na dany temat,który mnie ciekawi,bo cały czas mam wrażenie,że jest to jp w wersji hardcore.Poza tym jak niewidziałem nowego Supermana to znaczy,,że mam nie wyrażać swoich opinii,albo jak chce zagrać w Far Cry 3 to nie zapytać o szczegóły?

ocenił(a) film na 8

Brakuje słów na takich, co nie obejrzeli a oceniają.

użytkownik usunięty

szukasz okazji do uzewnętrznienia się? brawo

użytkownik usunięty

Ja pierdziele... serio, nie lepiej obejrzeć film, zamiast zadawać durne pytania? Skąd wziąłeś w ogóle taką opinię?

ocenił(a) film na 7

Ten film jest o naturze ludzkiej... i korupcji,poraża mnie twoja ignorancja....

użytkownik usunięty
Joleke22

Ten film pokazuje tylko policje z jej złej strony,bo takie są przeważnie filmy pana Wojciecha ,a gdyby nie ona bandyci i kibole robiliby co chcieli.Staruch miałby uciechę.Smarzowski trochę się wyczerpuje.

ocenił(a) film na 10

hehe ciekawi sa ludzie na filmwebie :)

użytkownik usunięty
johnywi

No ważne,aby dać 10,bo film pokazuje negatywnie policje.Wiesz ile dobrego robią,abyś żył bezpiecznie?Nie mówię oczywiście o wszystkich,bo wszędzie zdarzą się sku***,ale nie można mówić,że policja nic nie robi.

ocenił(a) film na 10

hehe chyba jestes synem policjanta albo jakiegos inspektora ITD lub kogos z tej wesolej watachy :))))
kolego to jest portal na temat filmow czyli gry aktorskiej, scenariusza, montazu itd. a ty ciagle o jakichs glupotach piszesz, jakims pokoleniu jp lol. zebysmy sie zrozumieli, nie wdaje sie w dyskusje bo jest zbyt plytka i zbyt populistyczna a twoj temat nie dotyczy stricte filmu. z reszta swoje po tych postach wiem.
podpowiem ci tylko, ze film nigdy nie jest rzeczywistoscia, on przedstawia jakies zagadnienie, problem itd., a zeby dobrze mogl to zrobic czesto forma jest przejaskrawiona, przesadzona, ma kontrastowac, zszokowac, ogolnie dac do myslenia.
chyba nie myslisz koralu zloty ze tak doslownie wyglada praca w policji (choc sie nie wypowiadam bo nie jestem policjantem, nie mam tam kolegow)
nie odpisuj, bo nie mam zamiaru dyskutowac, z reszta widze jak zaczales ten post.
reasumujac: rozmawiamy o filmie! nie o tym czy ktos lubi czy nie lubi policji :) i tez nie o ortografii czy interpunkcji wypowiedzi- tak mi sie pisze szybciej :)
pozdrawiam cie serdecznie i juz sie tak nie oburzaj- ludzie oceniaja film i to ze daja filmowi jako formie artystycznej wysokie noty to nie znaczy ze pala komisariaty i morduja dzielnych policjantow :)))

użytkownik usunięty
johnywi

No i czym się chwalisz,że policji nie masz w rodzinie,ja też,ale znam mnóstwo ludzi,którzy mają w rodzinie policjanta,nawet mam kilku znajomych w ochronie..Najlepiej jak kibol walnie w policjanta i gitez. W takim razie taki Willis jako glina w Szklanej Pułapce czy Norris w Strażniku to gorszy gatunek.Ten film to kolejny badziew dla ośmieszenia i zeszmacenia.

ocenił(a) film na 10

dobra skoncz juz te wypociny.

użytkownik usunięty
johnywi

A jedynie co potrafisz to krzyczeć jeb** policję.Gdyby nie policja nie miałbyś mieszkania i pobity został kilkakrotnie.Wolna amerykanka i gansta.Podziękuj policji za opiekę.

ocenił(a) film na 10

prosilem cie zebys nic nie odpisywal. sam nie wiem po co ci pisze, raz ze jest to strona o filmach, a nie interpretacjach zycia i swoich urojeniach, dwa PRZECZYTAJ SOBIE 10 RAZY SWOJ OSTATNI POST te twoje wnioski jakie wysuwasz to tragikomedia
'A jedynie co potrafisz to krzyczeć jeb** policję'- chlopcze ile ty masz lat, co ty za brednie wypisujesz (we wszystkich postach)
kazdy kto to czyta swoje wie o tobie, sam bym to normalnie przemilczal, bo to najlepszy sposob na takie idiotyzmy co wypisujesz, tylko zabieram tu glos jedynie zeby jakos cie nakierowac, ze wypisujesz brednie, z reszta bez urazy ale chyba jestes jakims malolatem, bo sam to przeczytaj "Najlepiej jak kibol walnie w policjanta i gitez. W takim razie taki Willis jako glina w Szklanej Pułapce czy Norris w Strażniku to gorszy gatunek.Ten film to kolejny badziew dla ośmieszenia i zeszmacenia."- chlopcze to nijak sie ma do istoty filmu.
z czasem jak podrosniesz moze to zrozumiesz, bo poki co.... no kurcze masakra co wypisujesz, o jakis staruchach, kibolach... normalnie obled. i blagam cie skoncz mi juz odpisywac, serio bym to olal ale jakos nie moge zostawic jak moj post podsumowujesz bredniami (i k....a synu zrozum, ze za brednie biore nie to ze kogos niby nie lubie, z reszta nic takiego nie napisalem, tylko co ty pie..... lisz, jakie j-c policje, dlaczego wogole cos mam krzyczec, co ksztaltuje twoj swiatopoglad i kryteria w jakich cos opisujesz, dramat synu, po prostu dramat)
i blagam nie odpisuj mi, zacznij myslec!

użytkownik usunięty
johnywi

Po pierwsze to ty piszesz w moim wątku i będę pisał co chciał i do kogo chciał,a jak cię nie interesuje to idz na stadion i pobij jakiegoś kibica,a potem powiedz,że to wina policji,że cię aresztowała.

ocenił(a) film na 9

ty masz jakieś uprzedzenia, to się leczy

Cililing

Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.

Coś się tak czepił? rycerz komendy stołecznej, a nie rzeczpospolitej. zresztą jeden hoooy, jedna mafia.

użytkownik usunięty
kubelek0908

Mafia t o kibole i bandyci.Przynajmniej tak mnie uczono nie wiem kto ciebie chyba dres z pod budki z piwem.

ukrzyżuj mnie za tuska

użytkownik usunięty
kubelek0908

A co Tusk ma z tym wspólnego?Nie rozumiem.Też jego wina.

stoisz za tą całą polską jakbyś sam nie wiedział czego w niej szukasz.

użytkownik usunięty
kubelek0908

Nie rozumiem twoich wypowiedzi.Przykro mi,ale chyba pomyliłeś fora.Nigdzie nie pisałem,ani o Tusku,ani o niczym co do mnie mówisz..

:D ale ty jesteś glupiutki.

użytkownik usunięty
kubelek0908

Raczej ty.Skoro oceniasz na 10 coś co ośmiesza policję.Kozaczysz przed kumplami jaki to kozak jesteś,a na widok policjanta w mundurze robisz w gacie.jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów,a nie pisz tak,że tylko twoją inteligencje sam oceniasz na 10.

hahaha. guzik o mnie wiesz i hoooy mnie znasz, dlatego to co teraz napisałeś było tak płytkie jak twoje poglady.

użytkownik usunięty
kubelek0908

To raczej ty masz płytkie poglądy patrząc jak fajnie pokazujesz nienawiść do policji.

:D gdzie ją niby pokazałem?

ocenił(a) film na 7

co za idiota się trafił na tym filmwebie, ludzie mu podpowiadają o czym ten film jest a ten kołek dalej ciśnie i spina poślady. Film przedstawia po części jak wygląda codzienna praca policjanta a ten wypisuje jakieś jp. JP ma również znaczenie Polski Walczącej wiec siuśku juz zamknij dziób. Nie chcesz nie oglądaj tego filmu, proste

użytkownik usunięty
Spayky_2

Tak codzienna praca policjanta to dawanie łapówek i straszenie fotoradarami jak w zwiastunie.Widać,że sam,żeś idiota.

ocenaisz całą policje pod względem tych siedmiu bohaterów głównych? kto tu jest idiotą..

ocenił(a) film na 7

Akurat kolego policjanci w tym filmie na służbie spełniają swoje obowiązki jak każdy policjant więc FAIL z twojej strony jest pokazane ich życie po służbie,a o korupcje to miałem na myśli Prokuraturę i posłów a nie Policjantów z filmu ze spoilerowałem ci ale co z tego skoro i tak nie obejrzysz więc nic się nie stało ;)

ocenił(a) film na 7

a ty się już dawno wyczerpałeś z tymi dennymi komentarzami :D

ocenił(a) film na 5

Akurat policjanci wcale się nie wyróżniają negatywnie na tle reszty społeczeństwa w tym filmie. Tyle mogę napisać nie zdradzając przyjemności obejrzenia filmu temu, kto tego jeszcze nie zrobił. A warto, chyba że ktoś nie przepada za kinem Smarzowskiego (mocnych scen tradycyjnie nie brakuje).

ocenił(a) film na 8

Wiesz to taki troche film z cyklu tych gdzie nikt nie jest do końca dobry, bo każdy ma coś na sumieniu (zły porucznik, unforgiven, training day). Smarzowski robi filmy w swoim stylu i tu akurat wziął "na warsztat" drogówkę. A dlaczego nie zamierzasz oglądać tego filmu?

użytkownik usunięty
mar_cinek2

Lubię filmy Smarzowskiego,ale ile można mówić i pokazywać wady Polaków.

Weź znajdż sobie wreszczie jakiegoś chłopaka bo pieprzysz bez składu

falkonx

dokładne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

dokładnie.

ja tu widze wady

kubelek0908

człowieka.

kubelek0908

co tu sie dzieje? wchodząc na filmweb i czytając komentarze mam zamiar dowiedzieć się czy warto iść na dany film. Ale widze, że się nie dowiem, bo lepiej w komentarzach urządzać sobie chore dyskusje. BRAWO!

Patix55

wniosek ?

kubelek0908

hmm..., trololo?

tionia

^^