PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208149
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Ma odbyć się 14 grudnia w kinie Helios w Olsztynie

ocenił(a) film na 9
Kniaz4815

a jak sie można tam zalogować??

ocenił(a) film na 7
rudomir

Tzn? Mnie się wydaje że pokaz będzie dla wszystkich czyli kupujesz bilet i oglądasz. Ja pracuję w tym kinie więc jak będzie wiadomo coś więcej to dam Ci tu znać. Na razie wiadomo tylko że będzie.

ocenił(a) film na 9
Kniaz4815

DZIĘKI,

ocenił(a) film na 7
rudomir

Kupujesz bilet i oglądasz. To jedyny taki seans na całą Polskę. Mają być na premierze Smarzowski i Dorociński.

ocenił(a) film na 9
Kniaz4815

Można w waszym kinie zrobić rezerwację przez internet??

ocenił(a) film na 7
rudomir

Wtedy są urodziny Heliosa. Jakieś 20 - lecie czy coś tam. Wszystkie bilety po 10 złotych przez cały weekend. Wtedy też ma nie być rezerwacji tylko bezpośrednio trzeba kupić bilet w kasie lub przez internet. Ta 10 będzie pewnie obowiązywała i na ten film ale tego pewny nie jestem. Na ten moment nie można jeszcze kupić biletów. Repertuar będzie w środę. Jakby coś tam zaistniało wcześniej to napiszę.

Ja osobiście mam tylko nadzieję że niczego nie zmienią ani nie odwołają bo różne rzeczy potrafią zrobić.

ocenił(a) film na 9
Kniaz4815

Bardzo mi zależy na zobaczeniu tego filmu bo statystowałem tam w dwóch scenach i Smarzowski mi mówił, że sceny poszły do filmu i jestem na ekranie

ocenił(a) film na 9
rudomir

Rola życia normalnie.

ocenił(a) film na 7
rudomir

Nie rozumiem tego zbytnio ale film jest przez cały tydzień. Normalnie w repertuarze. Zresztą sam zerknij na stronie Olsztyńskiego Heliosa

ocenił(a) film na 8
Kniaz4815

a skąd ta pewność, że na pokazie ma się zjawić Smarzowski i Dorociński?

ocenił(a) film na 7
radoslavos

tak mi kierownik kina mówił

ocenił(a) film na 7
rudomir

http://www.helios.pl/16,Olsztyn/BazaFilmow/Szczegoly/film/1748/Drogowka

ocenił(a) film na 7
Kniaz4815

Wyłącznie w Olsztynie

ocenił(a) film na 9
Kniaz4815

jak tam z widownią? dużo ludzi przychodziło na film? był Smarzol i Dorociński, a może jeszcze kogoś zaprosili?

ocenił(a) film na 7
rudomir

zacznę od tego że film jest świetny i godny polecenia. wizyta aktora i autora okazała się dubami smalonymi. Co do widowni to mogę powiedzieć że zainteresowanie filmem jest.

użytkownik usunięty
Kniaz4815

Co to są duby smalone? xD

ocenił(a) film na 8

Coś zmyślonego :P Czyli kierownik robił sobie jaja z pracowników ;)

Kniaz4815

Ale przynajmniej kino było z lekka przystrojone w znaki drogowe.

A co do filmu to bardzo fajny. Jeszcze będzie o nim głośno.

Już sama kampania trailerowa świetna (kto oglądał film, a potem te niby trailery to skuma o co chodzi)

Jak dla mnie to film w podobnym klimacie jak Wesele. Nawet wyłapałem kilka nawiązań, a pewnie jest ich jeszcze więcej.

ocenił(a) film na 10
Kniaz4815

film rewelacyjny, polecam każdemu. świetne role Topy, Lubosa i Jakubika.

ocenił(a) film na 10
mustafaols

Witam. Jestem świeżo po wczorajszym obejrzeniu nowego filmu Smarzowskiego. Jak zwykle się nie zawiodłem :) Jestem pewien że obejrzę ten film jeszcze nie raz jak pozostałe. Pozdrawiam i polecam wszystkim miłośnikom mocnego kina ;)