Tzn? Mnie się wydaje że pokaz będzie dla wszystkich czyli kupujesz bilet i oglądasz. Ja pracuję w tym kinie więc jak będzie wiadomo coś więcej to dam Ci tu znać. Na razie wiadomo tylko że będzie.
Kupujesz bilet i oglądasz. To jedyny taki seans na całą Polskę. Mają być na premierze Smarzowski i Dorociński.
Wtedy są urodziny Heliosa. Jakieś 20 - lecie czy coś tam. Wszystkie bilety po 10 złotych przez cały weekend. Wtedy też ma nie być rezerwacji tylko bezpośrednio trzeba kupić bilet w kasie lub przez internet. Ta 10 będzie pewnie obowiązywała i na ten film ale tego pewny nie jestem. Na ten moment nie można jeszcze kupić biletów. Repertuar będzie w środę. Jakby coś tam zaistniało wcześniej to napiszę.
Ja osobiście mam tylko nadzieję że niczego nie zmienią ani nie odwołają bo różne rzeczy potrafią zrobić.
Bardzo mi zależy na zobaczeniu tego filmu bo statystowałem tam w dwóch scenach i Smarzowski mi mówił, że sceny poszły do filmu i jestem na ekranie
Nie rozumiem tego zbytnio ale film jest przez cały tydzień. Normalnie w repertuarze. Zresztą sam zerknij na stronie Olsztyńskiego Heliosa
jak tam z widownią? dużo ludzi przychodziło na film? był Smarzol i Dorociński, a może jeszcze kogoś zaprosili?
zacznę od tego że film jest świetny i godny polecenia. wizyta aktora i autora okazała się dubami smalonymi. Co do widowni to mogę powiedzieć że zainteresowanie filmem jest.
Ale przynajmniej kino było z lekka przystrojone w znaki drogowe.
A co do filmu to bardzo fajny. Jeszcze będzie o nim głośno.
Już sama kampania trailerowa świetna (kto oglądał film, a potem te niby trailery to skuma o co chodzi)
Jak dla mnie to film w podobnym klimacie jak Wesele. Nawet wyłapałem kilka nawiązań, a pewnie jest ich jeszcze więcej.