PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631979}
7,1 208 tys. ocen
7,1 10 1 208136
6,7 78 krytyków
Drogówka
powrót do forum filmu Drogówka

Non stop sex,większość z nich ma żony i dzieci,a w domach publicznych są częściej niż w swoich własnych. Zdaje sobie sprawę z tego,że ten film ma na celu wyolbrzymienie pewnych zagadnień,ale moim zdaniem jest tego za dużo. Przy rozmowach biznesmenów oczywiście wszędzie gołe tyłki i robienie laski,impreza=burdel,przy każdej okazji proponowanie dziewczynom seksu + seks w pracy i tak cały film ! Kolejnym minusem są teksty znane z internetowych hitów,słowo w słowo między innymi z tego- http://www.youtube.com/watch?v=8OgkDCAYY2k + 'jebłem to jebłem,po co drążysz temat' -kiedy ktoś to zna usłyszenie tego w takiej produkcji jest lekko żenujące,zabrakło pomysłu na coś własnego ?! Temat miał potencjał,ale kiepsko to wyszło...

jacek335

ale taka jest rzeczywistość. aż tak razi? prawda boli wiem

h4r

jaka rzeczywistość? stałe wizyty policjantów drogówki w burdelach i ciągłe zdrady to jest rzeczywistość? Pijaństwo w policji to jest w pewnym sensie prawda,ale nie to... Policjant drogówki nie zarabia takich kokosów żeby ciągle się tak bawić,poza tym chciałem zauważyć pewną rzecz- pokazane realia tak naprawde w takiej skali miałe miejsce w latach 90 a nie obecnie.

jacek335

a burdele myślisz że ochraniają za darmo ?

aha i żeby było jasne, ja nie bronię tego filmu