PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19093
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Bardziej nielogicznego zachowania ludzi to chyba nie widziałem

Och nie, zaginął jeden z naszych, rozdzielmy się i poszukajmy go. Wiem kto zabił, uciekajmy, och nie ktoś nam zajumał kable co robimy.
Och nie porwali kolejnego z naszych i kroją na żywca, musimy znaleźć broń i go odbić.

mamy ich, możemy ich zabić- nie zabijajmy ich, nie bądźmy tacy jak oni, popilnujmy ich.

Za drzwiami jest jeden z nich, zasztyletujmy go. och nie to był nasz przyjaciel któremu ucieli język i założyli worek na głowę.

Szybko uciekajmy, przekopie się.

Och nie śnieg się na mnie sypie, wiec wracam do pomieszczenia gdzie sa psychole. Może mnie nie zabiją.

Och nie zabili ją, uciekajmy- czekajcie zgubiłam pogrzebacz.

Szybko, nie chowajmy się do lasu bo oni są na naszych skutera, wyjdźmy lepiej na polanę.

Nie wiem czy jest jakiś film gdzie ludzie zachowują się bardziej irracjonalnie.

ocenił(a) film na 3
klaczek20

Masz rację, film totalnie głupi :D

A jeśli chodzi o głupie filmy, polecam:
http://www.filmweb.pl/film/Siostrzyczki+ze+spluwami-2010-533741

klaczek20

No dokładnie. Jeszcze tylu idiotów w jednym filmie to nie widziałam. I jak tu wierzyć w sens edukacji???
Przecież to wszystko byli studenci, a zrobiła im kuku trójka chorych psychicznie kolesi, którzy dzieciństwo spędzili w lesie, a kolejne lata w samotności.
Ja się pytam kiedy i jak oni się nauczyli jeździć na skuterach i demontować i montować te kable od czegośtam?

Do tego watek z Danielem (tym co go smażyli)... wszyscy lecą go ratować, a jak przyszło co do czego to dali sobie z nim spokój, nikt nawet nie zapytał czy on żyje jeszcze, w ogóle o gościu zapomnieli i wio dalej z fabułą, bo zmarnowali ze 30 minut na zapychacze typu zwiedzanie szpitala, czy nic nie wnoszące do całości sceny seksu.

Za to jako komedia ten film ma u mnie mocne 8/10 :P Uśmiałam się, zwłaszcza podczas sceny z tańczeniem walca, czy wtedy gdy te babeczki ciupały kumpla :D

klaczek20

zgadzam się, ciesze się zenie tylko ja to zauważyłam...
bez sensu jest to że na żywca go kroją - jeśli są prymitywni polują na ludzi jak na zwierzęta i ich zjadają, to powinni zabic a nie znęcac się...wg mnie brak tu logiki

ocenił(a) film na 3
A_1

chyba że to typowa murykańska logika...

ocenił(a) film na 3
A_1

Z tych 4 co do tej pory oglądałem ta jest najgorsza. Niemożliwe, że oni wszyscy byli tak głupi. No może ten Daniel czy jak mu tam wydawał sie ogarnięty, ale lepiej było go zabić w połowie filmu.

ocenił(a) film na 1
klaczek20

Każda następna część jest większym gównem, a oni ciągle to kręcą....

klaczek20

Ja też nie rozumiem dlaczego ich nie zabili w momencie kiedy oni byli w klatce przecież mogliby ich podpalić czy zabić czymś no cóż wina scenariusza.

ocenił(a) film na 7
klaczek20

sadzac po tw ocenie tylko 3 widac ze sie nic nie znasz na horrorach

ocenił(a) film na 4
hercules38

WTF? Film jest słaby, ale posiada fajną lokację,scenerie i pare scen gore ;) Postacie to totalni debile

ocenił(a) film na 7
arieljarosz

nie nie jest slaby to wy nie umiecie oceniac slaby to moze byc krwawy ksiezyc albo w szponach strachu np

ocenił(a) film na 4
hercules38

hahaha, teraz to mnie rozwaliłeś, ale jak lubisz gówna (jak 2 ostatnie części to współczuje gustu filmowego ;))

ocenił(a) film na 7
arieljarosz

ja nie mam gustu lubie kazdy gatunek horroru bo w kazdym moze byc cos dobrego i w kazdym cos slabego np a ten jest niezly jest to czesc swietnej seri i glownie 1 i 2 6 czesc jest troche inna ale nie jest slaba