PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617062}

Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19023
2,3 7 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

a było 6 dziewczyn i 4 chłopaków ciekawa jestem a le nie ogladałam czekam na lektora na płytach blu-ray w polsce i kupie sobie ale piszcie jak zgneli

ocenił(a) film na 4
viceda

proszę bardzo: pomijając sceny na poczatku gdzie giną lekarze.
1/ Vincent - przebijają mu glowe jakims szpikulcem
2/ Claire - wieszają ją na drucie kolczastym, duszą az odpada jej głowa
3/ Daniel - odcinają mu po kawałku ciała i jedzą żywcem
4/ Kyle - zabijają go jego współtowarzyszki myśląc, że jest jednym ze zmutowanych braci (to jedna z najśmiesznejszych scen w filmie)
5/ Jenna - wiercą jej w brzuchu wielkim hmmm wiertłem jakkolwiek to brzmi
6/ Bridget - mielą ją silnikiem skutera
7/ Lauren - zamarza w drodze po pomoc
8/ Kenia i Sara - jadą szczęsliwe że są bezpieczne do domu i nagle drut kolczasty ucina im głowy które w zwolnionym tempie pięknie latają na tle zaśnieżonego krajobrazu

film jest beznadziejny, durny i tragiczny
daje wyższą ocene tylko za śliczną azjatkę która nieudolnie bo nieudolnie ale grała jedną z bohaterek i za przywiązanie do serii
cyatatem gigantem ogłaszam słowa Sary podczas ucieczki: " zgubiłam pogrzebacz, wracam bo to dobra broń" cudo

ocenił(a) film na 7
viceda

ciekawe czy będzie 5 część

viceda

to juz pozesz pobrac od wczoraj jest z lektorem ;)

ocenił(a) film na 3
tenchu_1

najgorsza scena to nie zabicie mutantow ;) heh co ona sobie myslala ze uciekna i mutanty beda sobie dalej zyc xd bze sensu film, ogladnalem caly przesuwajac spacje zeby tylko zobaczyc smierc :D

użytkownik usunięty
bajtak

najgorsze to był motyw ze "wzmocnionymi" drzwiami w gabinecie dyrektora... chyba z tektury były... i czemu ten mutancik do końca ich tym wiertłem, czy nawet ręką nie rozwalił to nie mam pojęcia...