A ja mam nadzieje że to już koniec tej serii bo zaczyna ona naprawdę spadać na psy..
Uwielbiam pierwsze trzy części , czwórka też jest jeszcze w miarę dobra , ale od piątki wzwyż zaczyna się już marne ciągniecie tej serii na siłę (żeby nie powiedzieć na dno) , nie wiem czy kolejna część wniesie cokolwiek interesującego do serii bo ja raczej w to wątpię.
Oczywiście jak wyjdzie siódma część to z ciekawości ją obejrzę , ale na fajerwerki raczej nie liczę , bo już w tej części nie ma tak naprawdę niczego interesującego , no może po za cyckami : )
Ja jestem kobietą (hetero jakby coś ;p) i też uważam, że tylko cycki są fajne w tych ostatnich 2-ch częściach i, że tylko na nie warto czekać :)
Dlatego do tych dwóch ostatnich części nie wracam ;p I jak oglądam "Drogę..." to tylko do 4 części (lubię oglądać ulubione filmy kilka razy).
Pewnie powstanie, będą przeciągać ile się da ;P Popatrzcie na ogólne oceny na Filmwebie całej serii - pierwsza część niby najlepsza a później już coraz gorzej. Wg mnie 4 część jest chyba najgorsza. Chociaż ciężko wybrać faworyta...
Jak by 7 cześć powstała to żeby strasznie było anie jak 5 .6 to nie było straszne może na koniec 5 wybuch domu był fajny ale fabuła w 5 6 nie