Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70548
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Bardzo mi się podobał i praktycznie nie ma żadnych minusów oprócz piszczącej czarnulki i sceny w
trakcie napisów końcowych, która zwiastowała sequel, w dodatku niepotrzebny. Pełną recenzję
możecie zobaczyć na moim blogu http://horrormaniaczka.blog.onet.pl :-) zapraszam :-)

asia13579_filmweb

Mała rada odnośnie recenzji (żadna złośliwość)- nie skupiaj się wyłącznie na opisie fabuły. Ludzie czytają recenzję, nie po to aby wiedzieć dokładnie jak się zaczyna i kończy (to się nazywa spojler i możesz komuś zepsuć frajdę), tylko poznać analizę i opinię na temat całego- czy warto obejrzeć, czy nie i dlaczego. Tekst jest ciekawie napisany, ale trudno go nazwać recenzją, tylko streszczeniem fabuły z oceną na końcu. Opis fabuły powinien być krótki i prosty, ma służyć jako wprowadzenie i stanowić tylko ułamek całego tekstu, a cała reszta powinna skupiać się na ocenie poszczególnych cech filmu- czy jest straszny, dobrze zagrany, brutalny itd. Życzę powodzenia w pisaniu recenzji na przyszłość :).

ocenił(a) film na 9
szmyrgiel

Ja nie piszę stricte recenzji tylko tak jakby mieszankę opisu filmu i małej recenzji :) 2 w 1 :D i wiem co to jest spojler ;) ale jestem wdzięczna za rady. Dzięki :)

ocenił(a) film na 6
asia13579_filmweb

Film z czasów, gdy byłam podlotkiem :P Sentyment mam wielki do bohaterów :)

asia13579_filmweb

Fajny ten blog i dobrze ze piszesz praktycznie cale streszczenie i recenzje.Ja chyba jestem jedna z niewielu osob ktore lubia znac streszczenie filmu przed jego obejrzeniem. Mnie spojlery wogole nie przeszkadzaja. Wrecz przeciwnie jak przeczytam opis i widze ze fajny to z wieksza checia ogladam potem film. Dodam ze z ksiazkami mam tak samo. Jak nie jestem pewna czy wziac sie za czytanie to (wiem to największy błąd) patrze na ostatnio strone. I mimo ze w sumie wiem ja sie konczy to mnie nie przeszkadza.:)))