Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70548
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Rozumiem to byli matka, ojciec i syn. Kto był kim? Skąd brali np. ubrania albo meble, skoro nie jeździli raczej po zakupy do sklepu w miasteczku?

into_the_moonlight

Po czym to wnosisz, to nie wiem. Nie dało rady spojrzeć w obsade aktorska? Nawet jeśli to by była rodzina, to widać chyba, który mógłby być kobietą? Masz kłopot z ocena takich rzeczy?
Skąd brali ubrania? No chyba wystarczająca ilość osób zabijali, sądząc po składzikach rzeczy? Spałaś na filmie czy pociętą kopie widziałaś? Meble... Może napadli na samochód z meblami albo zajęli opuszczony dom z meblami?

ocenił(a) film na 7
F117

Podejrzewam że któryś był męsko wyglądającą kobietą

into_the_moonlight

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :P

ocenił(a) film na 7
F117

no bo to był mężczyzna który udawał kobietę F117

ocenił(a) film na 7
into_the_moonlight

Znaczy, facet grał kobietę!

into_the_moonlight

Teraz mam pewność, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wystarczyło wziąć pod uwagę sugestię "Nie dało rady spojrzeć w obsade aktorska? " i zajrzeć do tej listy a na wszelki wypadek popatrzeć na fotosy, skoro film przespałaś. Na liście nie ma kobiety! Najbardziej pasująca postać do potencjalnej "matki", to Trójpalczasty. Ten najmniejszy z nich. Trójpalczasty, czyli facet!
To jakaś epidemia lenistwa? Dostajesz praktycznie odpowiedz, wymagającą niewielkiego zaangażowania intelektualnego, a mimo to oczekujesz gotowej odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
F117

Patrzyłam że nie ma kobiety, ale jednego z nich nie było zdjęcia!

into_the_moonlight

A to? http://www.filmweb.pl/Droga.Bez.Powrotu/photos/164112

ocenił(a) film na 7
F117

Oj bo ty sprytny jesteś... Ale tu też tak bokiem nie jest dobrze widać!