Najpierw na TVP2 21;40 Skrzydlate świnie a zaraz po nim Droga bez powrotu no takie coś to odpowiada;)
Droga bez powrotu - niby nic specjalnego, zwykły shlasher, ale mam sentyment do tego horroru;) Zapewne obejrzę.
no nie ja mam sentyment do tych obu kolekcji obojętnie która część z nich to każda mnie jakoś wkręciła;D
Jak to nie jest dobry horror, to polecam z ostatnich dwóch lat. Film ma wyjątkowo zaniżoną ocenę na tle filmów z dvd które są niby horrorami.
Ja oglądam znowu tylko ze względu na Duszka <3
Wcześniej na odstresowanie miałem "Year One" z Jack Blackiem - czasem dobrze obejrzeć taką absurdalną komedię, heh ;-)
Czy kogoś też wkurzała ta czarna dziewczyna? Uciekają z chatki, gdzie właśnie poćwiartowali jej koleżankę i ona nagle siada i nie może... Potem uciekają znowu i ona nie może, no to zostań najlepiej niech cię wpieprza na kolację. Nie wiem, jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji, ale taki lament jest straszny:/
też mnie trochę irytowała:P
ale i tak gdyby nie końcówka filmu (chodzi mi już o niby "szczęśliwe" zakończenie, kiedy dwóm osobom udaje się ocalić..+dalsza część), to za pewne nie przypadłby mi ten horror tak do gustu ;)) świetny trik!