Nie oglądać gniot i strata czasu. Pół filmu jak bym kamere internetową oglądał, w drugiej połowie nadają sens tej pierwszej. I jeszcze zdanie o tym że Bin Laden ma rację bo przywódcy zachodu są źli to już wogóle mnie poraziło. A pokazywanie cycków i bieganie po ekranie to jeszcze nie gra aktorska!!!
uczucia rozumiem formy przekazu nie, jeśli Cie ten film wzrusza to ok ale niektórzy szukają czegoś lepszego, ich ostrzegam!!!
uff dzięki za przestrogę, a już chciałem obejrzeć ten film a potem przeczytałem że jest tam dużo wzruszeń i innego patosu
film jest cudowny, jeden z moich ulubionych, świetna rola Michelle. Często do niego wracam
naprawde bardzo dobry film,nie wsyzstkie filmy z McGregorem mi sie podobaja ale musze powiedziec ze ten jest naprawde dobry,dziwie sie ze w ogole nie bylo slychac o nim w Polsce w czasie premiery. No i oczywiscia wspaniala(jako aktorka) i piekna Williams
"Przybądź do mnie, Osamo, a wysadzimy ten świat, by mógł powstać na nowo..." LOL
Pewnie ulubiony film wszystkich Talibów.
Przede wszystkim nie możesz mnóstwem wykrzykników i mało konkretnych argumentów odwieść nas usilnie od obejrzenia tego filmu. A poza tym polecam najpierw przeczytanie książki i może, no nie wiem dostrzec też motyw utraty wszystkiego przez słabą kobietę zamiast biegania, piesi aktorki i wyłapywania zdań z kontekstu.