PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426425}

Drogi Osamo

Incendiary
2008
6,4 4,5 tys. ocen
6,4 10 1 4548
6,0 2 krytyków
Drogi Osamo
powrót do forum filmu Drogi Osamo

Przestroga!!!

ocenił(a) film na 1

Nie oglądać gniot i strata czasu. Pół filmu jak bym kamere internetową oglądał, w drugiej połowie nadają sens tej pierwszej. I jeszcze zdanie o tym że Bin Laden ma rację bo przywódcy zachodu są źli to już wogóle mnie poraziło. A pokazywanie cycków i bieganie po ekranie to jeszcze nie gra aktorska!!!

ocenił(a) film na 10
stompa

ech... nie zrozumie tego ktos, kto o wlasne dziecko nigdy nie drzal.

ocenił(a) film na 1
aleksandra22884

uczucia rozumiem formy przekazu nie, jeśli Cie ten film wzrusza to ok ale niektórzy szukają czegoś lepszego, ich ostrzegam!!!

ocenił(a) film na 7
stompa

Nie blaznuj i nie ostrzegaj

stompa

uff dzięki za przestrogę, a już chciałem obejrzeć ten film a potem przeczytałem że jest tam dużo wzruszeń i innego patosu

użytkownik usunięty
krolrys

film jest cudowny, jeden z moich ulubionych, świetna rola Michelle. Często do niego wracam

ocenił(a) film na 8
stompa

naprawde bardzo dobry film,nie wsyzstkie filmy z McGregorem mi sie podobaja ale musze powiedziec ze ten jest naprawde dobry,dziwie sie ze w ogole nie bylo slychac o nim w Polsce w czasie premiery. No i oczywiscia wspaniala(jako aktorka) i piekna Williams

ocenił(a) film na 1
stompa

"Przybądź do mnie, Osamo, a wysadzimy ten świat, by mógł powstać na nowo..." LOL

Pewnie ulubiony film wszystkich Talibów.

ocenił(a) film na 7
stompa

Przede wszystkim nie możesz mnóstwem wykrzykników i mało konkretnych argumentów odwieść nas usilnie od obejrzenia tego filmu. A poza tym polecam najpierw przeczytanie książki i może, no nie wiem dostrzec też motyw utraty wszystkiego przez słabą kobietę zamiast biegania, piesi aktorki i wyłapywania zdań z kontekstu.

stompa

Pierdzielisz głupoty!