PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426425}

Drogi Osamo

Incendiary
2008
6,4 4,5 tys. ocen
6,4 10 1 4548
6,0 2 krytyków
Drogi Osamo
powrót do forum filmu Drogi Osamo

pytanie

użytkownik usunięty

Nie pamiętam z filmu sceny, z której zdjęcia są podane na filmwebie, chodzi mi konkretnie o scenę, w której Ewan i Michelle stoją na tle London's Eye. Michelle ma tam na sobie biały szlafrok. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś oświecił mnie, w którym mniej więcej momencie była ta scena :)

ocenił(a) film na 7

faktycznie zdjęcie 13 i 14 w galerii, tego w filmie nie było. Wychodzi na to, że chyba pierwotnie przez jakiś czas byli razem ale ostatecznie wycięli te momenty z filmu bo trwał tylko półtorej godziny. Scena kiedy ona już w zaawansowanej ciąży wraca do domu i z oddali obserwuję ją Jasper pokazuje, że chyba się rozstali. A wszystko przez to, że w czasie kiedy umierali jej najbliżsi ona zdradzała ich z nim i to potęgowało jej ból. I jak powiedział Terrance nigdy nie będą razem bo on zawsze będzie przypominał jej ten dzień. A swoją drogą to w filmie po śmierci męża i dziecka ona tęskniła tylko za tym dzieckiem. Praktycznie ani razu nie wspominała o mężu, poza sceną kiedy stoi na dachu i patrzy jak razem odchodzą. A wydaje mi się, że go kochała bo przecież tak bardzo przeżywała dni kiedy on pracował przy rozbrajaniu bomb, z nerw nie mogła wysiedzieć w domu i tylko czekała kiedy cały i zdrowy wróci do domu.

renata_

I na tym czekaniu poznała kochanka z którym poszła do łóżka zaraz potem...No,cóż nerwy,nerwy...
Jeśli była w ciąży to tylko z Ewanem,więc zdjęcia mają uzasadnienie

ocenił(a) film na 8
renata_

Może i kochała męża, może słabiej niż na początku ich znajomości. Przyzwyczajenie. Pewnie dlatego zdradziła męża. Któż to wie...