PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

Mam ten film do obejrzenia, a co za tym idzie wyskakuje mi na kokpicie, gdy leci w tv.
I co? Wyskakuje dziś, wyskakuje jutro, wczoraj i prawie co dzień. -.-
Odpalam tvp1 a tu.. serial. Zajebioza.

Napieralsoon

ale tu chodzi o serial

ocenił(a) film na 8
Napieralsoon

ja tak mialem ze smerfami (zaznaczylem ze chce obejrzec na filmie z 2011) i codziennie mi wyskakiwalo ze jest 19.00 bo filmweb pomylil sobie film z bajka(serialem)

Ghostface_22

haha Smerfy z 2011 na tvp, chyba za rok albo dwa.

Napieralsoon

Szkoda, że nikt nie chce tego naprawić... i ciągle pokazuje, że serialu nie da się zobaczyć, bo nie jest emitowany, ale za to film leci non stop i to w odcinkach. Ktoś tym w ogóle się interesuje, czy wszystko tu działa na zasadzie puszczenia w "samopas" ?

Napieralsoon

jeżeli serwer tak "szybko" reaguje na słuszną krytykę to strach pomyśleć jak działa w przypadku spraw bardziej "delikatnych", że wspomnę gustomierz.

ocenił(a) film na 3
Lelosinski

co wchodze na filmweba to od tygodnia w glownej ramowce mi sie to pojawia makabra nie?

olejoo

dałem na "nie interesuje mnie" i mam wreszcie spokój :-)

Lelosinski

właśnie naciąłem się na to samo, chciałem puścić nagrywanie tych tytułów, co będą w tv i zatrzymałem się na Drużynie A. Ciekawe coza debil tym się zajmuje...

ocenił(a) film na 8
PalmerRomero

"Ciekawe coza debil tym się zajmuje...", chyba drużyna chciałeś powiedzieć XD

GaragasRock

najlepszym podsumowaniem jest odpowiedź na pytanie, która stacja telewizyjna najczęściej pojawia się w "łapu capu"
btw miałem w nocy koszmary, przez wykrzywioną minę Darka Szpakowskiego w przerwie meczu piłki ręcznej Polska - Serbia. Niezniszczalny Daro nie wiedział, że już jest na antenie.
viva la profesjonalizm, long live tvp