Strzelanie ze spadającego na spadochronach czołgu?? Może jeszcze cygaro Hannibala zestrzeliwujące helikoptery i irokez B.A'a zatrzymujący czołgi ....Producenci niszczą legendę.. Gdyby jeszcze może dać pierwotnych odtwórców ról: Dirka Benedicta, Dwighta Schultz'a, Georga Peppard'a (niestety którego nie ma już wśród nas :() i co najważniejsze Mr.T to może i by coś z tego wyszło ale to??? A-team bez Mr.T ?? Przecież chciał zagrać w filmie tylko producenci powiedzieli ze nie jako Baracus -.-...No to kogo niby miałby zagrać i dlaczego odrzucili najlepszego kandydata do tej roli...Oczywiście nie odpuszczę obejrzenia filmu gdyż jestem wielkim fanem A-team i jednak chce zobaczyć co to będzie.
http://www.pixdaus.com/pics/1221406308civInTb.jpg Nie wiem o co ci chodzi w tej scenie z czołgiem? Wojska amerykańskie tak właśnie robią :|
Hmmm o co mi chodzi tak?....Podsumujmy....Drużyna siedzi sobie w czołgu który znajduje się na pokładzie samolotu .Oczywiście samolot zostaje zestrzelony. Czołgiem rzuca na wszystkie strony , jest widoczne jak wszyscy się obijają po ścianach (zauważmy że mają na sobie normalne ubrania- żadnych hełmów itp)...nagle otwierają się spadochrony, Pan niby Faceman oczywiście bez żadnego zmęczenia bierze się za karabin stacjonarny i zaczyna ładować w samolot -.-...Jeżeli według ciebie tak robią wojska amerykańskie to najlepiej wyłącz Battlefielda i przestań oglądać debilne filmy akcji tylko popatrz na rzeczywistość.