PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

Mam pytanie :D Hmm obejrzałem film i tak dla przypomnienia oblukałem aktorów z serialu, i u serialowego "Buźki" jak i "Świra", jest że grali w reamku w tym własnie filmie, co prawda raczej sceny epizootyczne ale jednak, a więc w których momentach występowali bo nie mogę znaleźć, z góry Dziekuję :)

ocenił(a) film na 8
zielupwa

Świr był niemieckim lekarzem, czyli domyślam się, że to był jeden z tych lekarzy, którzy rozmawiali, że na Murdoka żadne elektrowstrząsy nie działają. Stary Buźka był którymś z więźniów, ale nie kojarzę sceny.

Iwet87

Wiem kim byli :] Ale o konktetny moment mi chodzi :)

ocenił(a) film na 8
zielupwa

Specjalnie dla Ciebie sprawdziłam, bo posiadam ten film.
Stary Buźka jest więźniem, który wychodzi z solarium około 54 minuta filmu.
Świr jako lekarz występuje w filmie około 63 minuta filmu.
Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam ;)

Iwet87

Hmm masz może konto na zalukaj bo patrząc tam, 54 minuta to gdy startują samolotem, a tej drugiej już nie sprawdzałem bo zapewne też zła :D

ocenił(a) film na 8
zielupwa

ja mam na dysku ten film. Na zalukaj to będzie 52 minuta, a Świr gdzieś tak 1:00:30 :)

Iwet87

Nadal nie mam tego :D 52 minuta to zaś gdy są w psychiatryku i już ten film oglądają, może prinscreena daj :D i konkretny czas :D

ocenił(a) film na 5
zielupwa

obaj są po napisach końcowych z tego co pamiętam....

ocenił(a) film na 8
zielupwa

słuchaj nie wiem dlaczego Ty masz inny czas na zalukaj. W każdym bądź razie luknij sobie od momentu, gdy wyciągają z więzienia Buźkę to jest od ok 50 minuty i obejrzyj kolejne 10 minut jak Mardoka leczą w szpitalu i ich zobaczysz.

ocenił(a) film na 7
Iwet87

Witam!
Są dwie wersje filmu. Wersja kinowa i wersja reżyserska, która ukazała się na dvd. W wersji kinowej sceny ze starymi odtwórcami ról Buźki i Murdocka są najprawdopodobniej jako dodatki - po napisach. Natomiast w wersji reżyserskiej (a jest ona dłuższa od kinówki o prawie pół godziny z tego co pamiętam) sceny te wplecione są w film.