PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A

mr t niestety nie zagra w tym filmie. proponowali mu jedynie epizod, na co on się rzecz jasna nie zgodził. i bardzo dobrze, bo jak miałby grac to tylko baracusa.

sportowiec

to kto zagra?? przeciez nikt inny juz nie pasuje do tej roli... ewentualnie Ice Cube jezeli mu doprawia irokeza, i nikt inny juz mi nie przychodzi do glowy

ocenił(a) film na 10
Pijany_Mistrz

Dla mnie B.A. Baracus to tylko Mr. T :) Moim zdaniem to najlepiej jakby legendy The A-Team juz nie ruszali. Niech zostanie dla Nas - fanów taka jaką jest. Po co mamy sie rozczarować. Zapewniam, ze ani Schultz ani Benedict ani tym bardziej Mr. T, Melinda Culea i inni nie wrócą. To co (oby nie) nakręcą będzie jedynie marną podróbką wspanialego serialu...

Zeke

hmmm... moze Mr. T, Benedict i Culea by zagrali jesli producenci by im zaproponowali ta role za rozsadna cene... Schultz teraz nie gra w filmach, raczej podklada tylko glosy, wiec na 100% by odmowil, no a Peppard wiadomo, ze juz nie zagra [*] - wiec juz napewno nie bedzie tego klimatu co kiedys

sportowiec

hmmm... tak sobie myslalem ze B.A. Baracusa moglby zagrac Michael Jai White ale to tylko taka mysl :P

użytkownik usunięty
Marecki_sd

Ving Rhames, myślę że dałby radę

Terry Crews był by dobry do tej roli, nieźle przypakowany i wogóle dobry aktor...

ocenił(a) film na 7
sportowiec

dac mu snickersa w reke i wkrecic ze to reklama i zagra :) dobre sa reklamy snickersa w brytyjskiej TV z udzialem wlasnie Mr T. :)