Strasznie nudny film.Mówiąc krótko głupkowaty skierowany do najmłodszych odbiorców tak maksymalnie do lat 12.Wynudziłem się na tym dennym filmie jak i na batmanie.Chyba jestem za dojrzały na ten film albo nie wiem co mi jest.Pod koniec przewijałem,bo taka nuda.Nie oceniam,bo się fani sprują i tyle będzie.Jakbym miał oceniać to bym dał 3/10.Ogólnie jestem wielkim fanem serialu ale ten film nie przypadł mi do gustu.
Jak dla mnie spoko... ja nie gustuje w takich filmach wiec nie jestem wybredna. Tylko dla mnie był takie chaotyczny.. ja oglądałam podobno jakąś dłuższą wersje.. ale i tak nie wiedziałam czasem co się dzieje..
chyba jesteś za stary no i nic ci nie jest, mam tak samo strasznie nudno i nie śmiesznie, kiedyś się oglądało z 15 lat temu na kanale Polonia1 i było super, teraz film wyszedł kompletnie nie udany, próbowali zrobić na wzór serialu ale cóż przeważnie nie wychodzi jak tym razem.
Czy ja wiem czy miało być śmiesznie? Moim zdaniem bardzo dobry film. Czemu Twierdzisz, że próbowali robić na wzór serialu skoro film ukazuje początki drużyny A, dopiero jak się poznają.
z mojej strony powiem, ze film spodobał mi się na tyle, ze nie skończyłem go oglądać po 15min. Można powiedzieć, ze mnie nawet zaciekawił:)
"Chyba jestem za dojrzały na ten film" => Czyli masz maksymalnie 16 lat, co jeszcze dodatkowo potwierdza granica wieku, podana przez Ciebie. Jeśli napisałbyś 15-16 lat, to byliby Twoi rówieśnicy, czyli tak być nie może, nie? A tak, napisałeś sobie 12 lat, bo to przecież małolaty, co?