PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190290}

Drużyna A

The A-Team
2010
6,9 97 tys. ocen
6,9 10 1 96907
6,0 25 krytyków
Drużyna A
powrót do forum filmu Drużyna A
ocenił(a) film na 6
artefakt

A ty przypadkiem nie mieszkasz w markuszowie albo gdzies niedaleko?

Gracek_LBN

I am from Rypycin.

artefakt

nie ma czegoś takiego.

ocenił(a) film na 8
weekendowy_filmowiec

z tego co pamiętam był kiedyś taki skecz Benny Hilla Drużyna B

weekendowy_filmowiec

Ależ zapewniam Cię, że jest !

Drużyna C to będzie dla Ciebie, już pewnie totalna abstrakcja!

artefakt

Po prostu jestem ciekaw Drużyny B ale nie mogę znaleźć żadnego linku. Może pomożesz?

weekendowy_filmowiec

Zajawka proszę bardzo:

joemonster.org/filmy/7807/Druzyna_B

ocenił(a) film na 3
artefakt

Też chyba bym wolał Drużynę B gdzie Benny Hill był i Hannibalem i Baracusem niż ten gniot komercyjny, który kaleczy legendę drużyny A z Peppardem, Benedictem, Schultzem i Mrs. T.
Nie wiem w którym miejscu byli Benedict i Schultz w filmie, ale nie będe próbował ich szukać, jeden raz oglądany, zmęczony i wystarczy!!!
Od biedy jeszcze najmniej zastrzeżeń mam do Coopera jak Facemana, Neeson jest słaby, widać, że chcę szybko skończyć te zdjęcia, aktor grający Baracusa to mięczak nadający się do Ulicy Sezamkowej a aktor grający Murdocka jest mało śmieszny, poza tym, że wygłupia się lataniem helikopterem, w kiepski sposób drażni się z Baracusem, Faceman co chwila mówi mu, że jest świrem i co z tego wynika? ma być śmiesznie? nie jest!!
Gdyby obedrzeć film ze scen komputerowych gdy członkowie drużyny skaczą po samochodach, wieżowcach czy demolują port z załadunkiem gdzie mają moce godne supermena może jeszcze dałoby się to oglądać, całe szczęście nie będzie 2 części....