Wiara i tylko wiara.Musimy wierzyć, że film dorówna przynajmniej kultowemu hitowi, którego - zgadzam sie z wami - cweluchy z polsatu nie chcą odświeżyć oni wolą kicz typu pierwsza milosc,samo zycie i inne tandetne badziewia.Obsada bardzo mi sie podoba Mr T , Brednan Fraser...no no mniam mniam moze być bardzo żałuje, że np mniejszych ról nie zagrali ludzie ze ,,starej serialowej ekipy'' druzyny A no Hannibal serialowy zagrać niestety nei może gdyż nie żyje [*] ale mam nadzieje, że film odniesie sukces i sam będzie dedykowany twórcom sukcesus serialu i Hannibalowi sprzed lat.Wierzmy...
A 10metrowe skoki przez pokoje i powalanie nimi przeciwników nie były kiczem? Ten serial jest kiczowaty, jest kwintesencją amerykańskiego plastiku, ale za młodu nie mogliśmy przebierać w serialach emitowanych w tv.
a ile ty masz wogole lat czlowieku ? film powstal kilka lat przed moimi narodzinami i wiem ze wtedy byla zupelnie inna meltalnosc ludzi...mieszkales w usa w tamtych czasach ? jak nie to sie nie odzywaj ja nie mieszkalem ale na cale szczescie nie mam tak badziewiastego zdania jak ty, a moze polskie filmy byle lepsze co z tamtych lat co ?
Ale żeś stary zajordolił jak dzik w sosnę. A wiesz żę w polsce on leciał na początku lat 90? I ze skoków przez pół metra pamiętam, że naśmiewałem się w podstawówce.
Przykro mi. Nie pozdrawiam.
von Janoloff
pół metra to chyba niewielka odległość... i popatrz amerykance robili taki "kiczowaty" serial 30 lat temu a my robimy dopiero teraz