PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34887}

Dwóch gniewnych ludzi

Anger Management
2003
6,8 69 tys. ocen
6,8 10 1 69434
5,5 27 krytyków
Dwóch gniewnych ludzi
powrót do forum filmu Dwóch gniewnych ludzi

Może film nie byłby jeszcze taki najgorszy, ale scena na stadionie gdzie pan Rudolph Giuliani wspaniałomyślnie pozwala Sandlerowi oświadczyć się laluni i wszyscy ludzi na koniec spontanicznie wybuchają radością, kiedy ona mówi tak, a w tle leci muzyka podkreślająca podniosłość chwili spowodowała, że w mojej ocenie takiego indoktrynacyjnego chłamu nie powinni więcej nagrywać. Film obejrzałem właściwie tylko z powodu Jacka, jeżeli też chcesz to uczynić to odpuść sobie. Nic wielkiego nie stracisz, a oszczędzisz sobie trochę czasu podczas którego możesz obejrzeć coś wartościowszego.

ocenił(a) film na 4
georgeAzbest

Jesteś zbyt surowy dla Hollywoodu. Oni już tak tam mają, że z reguły kończą "żyli długo i szczęśliwie", bo czują (oj, dobrze czują!), że większość ludzi (i niemal wszystkie kobiety) chce, żeby "żyli długo i szczęśliwie". Ja traktuję produkcje H. jak wódkę - fajnie się upić, ale trzeba wziąć pod uwagę kaca. Więc staram się za dużo na H. nie patrzeć. Z poważaniem.

ocenił(a) film na 1
Krzypur

Zastanawiam się dlaczego pojawił się ten cały Giuliani w tym filmie? Mogli sobie robić happy end, ale na Boga pokazywanie jakiegoś polityka, który jest niczym rzymski cesarz na arenie gladiatorów, to mocno przesadzona rzecz, którą uważam za głupia indoktrynację.

georgeAzbest

Też sobie tak pomyślałam, szczególnie gdy muzyczka się włączyła...Ogólnie film jest b.fajny - szczególnie ze względu na fabułę (studiuję psychologię, więc takie tematy mnie przyciągają), ale po co taka słodka końcówka, można by było wymyślić coś lepszego...