Boże Ty widzisz i nie grzmisz!! To jest film z 1957 roku! Tam nawet efektów nie ma!
No właśnie! Gimbusy myślą, że jak ocenia gniewnych na 10 to są fajni. Żałosne. Daję 1 i dopisuję wykrzyknij na monitorze! Podobna ocena czeka wszystkie filmy starsze od Transformersów.
Jest tak wysoko ponieważ przerasta inteligencją ludzi jak Ty a skierowany jest do wybitej elity, do której autor tego tematu zdecydowanie nie należy :)
to sie mija w takim badz razie z celem. Ludzi madrych czyli jak to nazwales wybitnej elity jest duzo mniej niz ludzi glupich takze wiec film powinien miec wiecej negatywnych ocen nizeli pozytywnych. Takze twoja teoria jest bledna!
łoł, łoł moja wypowiedź tez nie była aż tak poważna:) także nie ma co się złościć, a to że pomyliłem płeć to normalne bo cieżko sie dowiedziec kto jest kim po samym nicku, zdjecie nie na profilu nie zawsze musi byc twoje prawda, ale najmocniej przepraszam:)
Że też żyją tacy kretyni. Boże Ty widzisz i nie strzelasz w nich piorunami. I gdzieś mam to, że to prowokacja bo jest na prostackim poziomie . Tak czy inaczej piorun w główkę Ci się należy kretynie!
ó, mina pułapka przy jednym z gniewnych i efektowny wybuch rozrywający obrońce z urzędu
jusz by sie lepiej oglondało, ale nie muwiłem wcale o tym
po prostu jakieś elementy fabuły saiens-ficshyn mogli wprowadzić do filmu rzeby nie był nudny po prostu
Równie dobrze mogłeś napisać: "eeee.... tam beznadzieja nie leci w 3D"
Zanim napiszesz coś równie bezsensownego zastanów się co ten film chce Ci przekazać, jeśli go nie rozumiesz obejrzyj jeszcze raz. Rozumiem, że film może się Tobie nie pobadać masz do tego prawo. Ja z wysoko ocenionych filmów Świętego Gralla i Monthy Pythona nie ogarniam, nie śmieszy mnie ten humor, choć w "irracjonalny" sposób przekazać ciekawego.
naucz sie ortografii, albo nie to nic nie zmieni, dalej oglądaj swoje ukochane kac vegas. odbioca dostosowany do poziomu. pozdrawiam
sam sie naócz ortografi analfabeto! ja mam dysleksje i moge robić wszyskie błendy, tak muwi moja mama
Nawet nie jestem w stanie się do tego odnieść xD. Mniemam, że to nie było na serio? ;D