Polowałem na ten film już od dłuższego czasu, jednak nie mogłem go nigdzie znaleźć, może nawet zbytnio się nie wysilałem. Piractwa popierać nigdy nie będę, lecz skusiłem się dziś (przepraszam, to mój pierwszy od kilku lat taki wybryk panie władzo :( ) i obejrzałem tę produkcję na Youtube i jestem oczarowany. Naprawdę nie wiem co napisać. Biało-czarny film z akcją w jednym miejscu wciągnął mnie tak, że dosłownie przed sekundą opróżniłem swój do bólu pełny od godziny pęcherz. Film jest fenomenalny, absolutna i ścisła czołówka jeśli chodzi o moje ulubione produkcje. Zaraz biorę się za zamawianie go z allegro, bo brak tego filmu w mojej kolekcji jest dla mnie samego psychiczną udręką i skandalem.
to naprawdę zasługuje na miano klasyku, genialne arcydzieło, mimo tylu lat słowa nadal aktualne ; niesamowite że komuś udało się stworzyć coś takiego, w dzisiejszych czasach gdzie wszystko jest ustawione na komercję , kasę , akcję , byle się najwięcej ponapierdalać,poruchać,poćpać,pochlać itd... ten film się trzyma , trzyma dzięki genialnie prostej fabule która dziś jest rzadko spotykana