PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716470}

Dziedzictwo krwi

Blood Father
2016
5,8 13 tys. ocen
5,8 10 1 13036
5,5 17 krytyków
Dziedzictwo krwi
powrót do forum filmu Dziedzictwo krwi

Słaby pomysł i realizacja. Beznadziejnie zagrana rola córki Gibsona. Słaba końcówka. Nie polecam.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Masz z Marek84 na pieńku, czy po prostu z domu wyniosłeś sposób wypowiedzi???

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Marek84

Gdyby nie Mel Gibson, pewnie nawet bym po niego nie zasięgnął. Rola córy rzeczywiście beznadziejna, film klasy B, C.
Obejrzałem cały, wrócić do niego nie wrócę, oceniam na 5, pewnie trochę sympatia do Gibsona podziałała, bo gdyby grał jakiś "noname" to oceniłbym jeszcze niżej.

maniak07_fw

Zgadza sie. Generalnie mozna to nazwać szmirą. Duzo sytuacji totalnie nierealnych według mnie i to coraz bardziej psuje chęci dalszego ogladania. Ja wytrzymałem do opisu " sicario " czyli jakieś 30minut chyba i mam dosc. Przyciągnął mnie Gibson ale w kazdej scenie z jego udzialem zastanawialem sie co on właściwie tam robi i czemu sie zgodzil tam grać.
Teksty najlepsze i scena z zakupem amunicji przez gowniare.
Nie polecam szkoda czasu.
Pozdro

ocenił(a) film na 3
b4rt3k0pl0

Dlaczego Gibson zgodził się zagrać? dla pieniędzy...jak dla mnie ten film to zwykłe złodziejstwo /czasu/.

adimem

Jak każdy aktor gra raz w gniotach a raz hitach - Chociaż wcale nie jest na imdb źle oceniony .

ocenił(a) film na 7
b4rt3k0pl0

A ja się nie zgodzę, film ocenilem na 7. Mel Gibson wyszedł obronną ręką, cóż historia jak to w takich filmach - nie oczekuję żeby była oryginalna. Nie wydaje mi się żeby był to dla mnie czas stracony. Trochę nie podoba mi się to jak fabuła była prowadzona, tak trochę mało było różnych wydarzeń, uciekli z tej przyczepy i praktycznie zaraz był koniec filmu..
Ale dla fanów Gibsona i ogólnie kina akcji gdzie tak naprawdę mamy głównego twardziela a fabuła schodzi na drugi plan - Polecam

Marek84

Nie znasz się gościu, ty zapewne lubisz filmy animowane...., Więc się nie wypowiadaj, zarąbisty film