PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=802930}
6,6 69 tys. ocen
6,6 10 1 69140
7,3 87 krytyków
Dziedzictwo. Hereditary
powrót do forum filmu Dziedzictwo. Hereditary

Przez 99% filmu sie śmiałam a w 1% płakalam ze śmiechu

ocenił(a) film na 1
Maja_783

Ten horror to najlepsza komedia na jakiej byłam od lat xD #matkanasuficie :D

Maja_783

tylko nie popuść:P

ocenił(a) film na 8
Maja_783

To świadczy tylko o Twoim IQ więc nie wiem czy się tym warto chwalić? :)
Może nie wychodź poza filmy o murzynach superbohaterach? :)

Lisowczyk

Dobrze ze ty Maja jestes takim tytanem intelektu!

ocenił(a) film na 9
Maja_783

Wlasnie tacy idioci jak ty powinni zostać rozjeżdżani walcem. Po co idziesz do kina idiotko? Rżeć jak kon? Mamunia dała pieniądze to nie szkoda? Bydło umyslowe

Maja_783

Zależy czego oczekujesz od horroru. Jeśli chcesz poskakać w fotelu i podrzeć ryja na mocniejszych fragmentach, włącz sobie byle jakie obecnościopodobne padło. Ja osobiście polubiłem ten film za to, że nie robi z widza idioty, który idzie się bezmyślnie nażreć popcornu a wszystko, co trzeba do interpretacji fabuły, ma podane na tacy. Kino grozy od paru lat kuleje, bo filmy robione są pod masy, a że ludzie o wiele bardziej wolą poślipieć w smartfony i pograć w tępe hack'n'slashe tudzież kontener strajki zamiast choćby przeczytać nawet jedną książkę w miesiącu to niestety smutny obraz realiów. Reżyserzy i wytwórnie dostosowują więc poziom swoich widowisk do poziomu widowni. Filmy robi się po to, żeby zarabiały, a nie były klapami finansowymi. Taki jest biznes.

O gustach się nie dyskutuje niby, ale jeżeli odnajduję newsa, że "xD" jest najpopularniejszym młodzieżowym słowem roku 2017, to nie mam ku*rwa pytań, dokąd umysłowo zmierzają w tym kraju ludzie urodzeni na przełomie millenium i dwa lata przed nim.

ocenił(a) film na 9
Maja_783

zatem musisz się leczyć najlepiej na głowę skoro śmiejesz się prawie przez 125 minut, musisz być chora psychicznie