To świadczy tylko o Twoim IQ więc nie wiem czy się tym warto chwalić? :)
Może nie wychodź poza filmy o murzynach superbohaterach? :)
Wlasnie tacy idioci jak ty powinni zostać rozjeżdżani walcem. Po co idziesz do kina idiotko? Rżeć jak kon? Mamunia dała pieniądze to nie szkoda? Bydło umyslowe
Zależy czego oczekujesz od horroru. Jeśli chcesz poskakać w fotelu i podrzeć ryja na mocniejszych fragmentach, włącz sobie byle jakie obecnościopodobne padło. Ja osobiście polubiłem ten film za to, że nie robi z widza idioty, który idzie się bezmyślnie nażreć popcornu a wszystko, co trzeba do interpretacji fabuły, ma podane na tacy. Kino grozy od paru lat kuleje, bo filmy robione są pod masy, a że ludzie o wiele bardziej wolą poślipieć w smartfony i pograć w tępe hack'n'slashe tudzież kontener strajki zamiast choćby przeczytać nawet jedną książkę w miesiącu to niestety smutny obraz realiów. Reżyserzy i wytwórnie dostosowują więc poziom swoich widowisk do poziomu widowni. Filmy robi się po to, żeby zarabiały, a nie były klapami finansowymi. Taki jest biznes.
O gustach się nie dyskutuje niby, ale jeżeli odnajduję newsa, że "xD" jest najpopularniejszym młodzieżowym słowem roku 2017, to nie mam ku*rwa pytań, dokąd umysłowo zmierzają w tym kraju ludzie urodzeni na przełomie millenium i dwa lata przed nim.