O filmie już jest głośno i zapowiada się chyba jeden z lepszych horrorów tego roku.
również jestem pod wielkim wrażeniem zwiastunu i właśnie tego się obawiam bo boję się, że się zawiodę kolejny raz... od dłuzszego czasu utwierdzam się w przekonaniu, że prawdziwymi orłami w dziedzinie filmu są ludzie tworzący trailery (sam film wypada często blado). ale miejmy nadzieje, że nie pokazali już wszystkiego co najlepsze :)
Też mam nadzieję,że tego co najlepsze w zwiastunie nie umieścili.Jak tylko będzie w kinach to idę, oby mnie ten horror przeraził bo po "Get Out" miałam mieszane uczucia a mimo tego dałam 7/10
A pocałuj Ty mnie w kant owalu talerza . Zeby chociaz jeden twoj koment byl na miere ktoregos z tych ktore ja umieszczam to by byl cud purymowy . Wylecialem z jezykiem z rynsztoka bo umiem sie dostosowac do pozziomu rozmowy . Mam rżnąc pawiana w okularach . Wezzzz... A konwenanse mam w samuśkim centrum epicentrum .
Słuchajcie nie ma co się sprzeczać nawet jak sa jakies stare nieporozumienia i lepiej pogadajmy o filmie. Na SXSW były kolejne pokazy. Elija Wood i Barry Jenkins na widowni:
https://www.avclub.com/believe-the-hype-hereditary-is-scaring-the-shit-out-of-18 23705737