czy to moze ja nie zauwazyłam, czy moze oglądałam inną wersję filmu, ale nie widziałam zeby tam gral Oliver James...
No właśnie... O tym samym myślałam... ;/ Gdzie tam był Oliver James?! A film moim zdaniem beznadziejny...
zgadzam sie nie pamietam by on byl w tym filmie, a po za tym myslalam ze ten film bedzie fajny lecz liiiiiiiipa ;(
Oczywiście, że Oliver James tam nie grał - to musiała być jakaś pomyłka i wszyscy się o to pytają :).
Dla mnie film był taki sobie. Niektóre sceny były nawet śmieszne. Głupie, ale śmieszne ;D.
No ja tez nie widziałam żeby grał tam Oliver James .. a w ogóle ten film był denny i prawie zasnęłam na nim ;// Myślałam że będzie o wiele wiele lepszy a widać że Hilary Duff nie postarała się .. jakoś tak sztuczne to wszystko było ;/ Już jej siostra lepiej zagrała moim zdaniem.No ale trudno wiem tylko jedno - że będę raczej omijała filmy z Hilary Duff ..
ja w sumie chciałam obejrzeć ten film ze względu na Olivera James`a, ale cos go tam nie widziałam... porażka...
Moją motywacją do obejrzenia "dziedziczek" rownież był Oli(moj kochany najcudowniejszy:*;*;*) i się nieźle rozczarowałam, gdy go tam nie zobaczylam:( A film mi się bardzo podobal:) lubię filmy z Hilary, jak i sama Hill:) pozdrawiam:)
hmm to dziwne... bo ja ten film oglądałam i wydawało mi się że Oliver James grał jako ten parkingowy czy coś takiego :P ale włączyłam jeszcze raz ten film i rzeczywiście Olivera tam nie było , no cóż ktoś widać się pomylił :)