Najlepiej z internetu ściągnąć
A spis piosenek możesz sobie spisać z napisów końcowych. Może niedługo napisze wszystkie na moim blogu na filmwebie ale narazie podam ci 3 tytuły -Material Girls (Hilary Duff i Haylie Duff)piosenkaleci na początku filmu
-Play with fire (hilary duff) piosenka leci podczas jednej z pierwszych scen, kiedy Siostry Marchetta są w klubie i rozmawiają z Fabiellą
-Perfect Stranger (nieznam wykonawcy, może zna ktoś?)piosenka leci w napisach końcowych
mogłabys mi powiedziec skad wzielas ten film, chcialbym go zobaczyc bo podobno taki sobie i czy w ogole mozna go gdzies kupic z polskim lektorem lub napisami? jesli nie to podaj mi link to sobie go sciagne z internetu
z gory dziekuje :)
napiszcie mi piosenki z tego filmu plizzzz bo ja nie mialam napisow koncowych .zaraz jak sie konczy film jest koniec ucieli napisy:((((
No dobra, gotowa:
"Material girl" Hilary Duff and Haylie Duff
"Now toast", "Doin it", "Nakamori sting", "Ava/Tanzie intro","Hotel Jazz", "Mexicanned music", "Planet love", "Temporary life", "Ready to go", "super snoopers", "I came to party", "On top of the world", "Sixth sense", "Phone game show", "Nice to be you", "Live like I'm rich", "Enya pants", "British control suicide", "Documentary music", "Happy", "Make-up techno", "In honor of", "You know what I want", "Spa when you need it", "Fabs spa", "Perfect stranger", "Beautiful", "Pictures of you".
Milego poszukiwania muzyki i sluchania. Pozdrawiam.
jezeli ma ktos juz wszystkie piopsenki z filmu i zna wykonawcow to niech poda.
zaprasam do siebie ;p