Dziedziczki

Material Girls
2006
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19416
Dziedziczki
powrót do forum filmu Dziedziczki

Podejrzewam, że to będzie kolejna sieczka jakiej niemało. Wszystko skończy się "happily ever after" i mogę się założyć że główne bohaterki filmu znajdą sobie chłopaków, super-przystojniaków tak a propos. Dzięki, czy ludzie nie mają lepszego zajęcia od kręcenia mało ambitnych filmów, w dodatku z Hilary Duff w roli głównej? Nie, do niej jako osoby nic nie mam, ale jako aktorki (z tymi słodkimi minkami i sztuczną grą powinna rzucić aktorstwo i zostać przy tym, co potrafi o wiele lepiej - śpiewaniu)... I podejrzewam, że ludzie, którzy pójdą do kina na "Material Girls" będą w 3/4 chcieli zobaczyć Hilary Duff i jej siostrę na dużym ekranie, a reszta będzie ciekawa historii bo nigdy o Hilary Duff nie słyszeli. To moja opinia.

lubieyaoijakch

Jedyny film, który naprawdę mi się spodobał z Hilary Duff z roli głównej to Raise Your Voice. Na Material girls nie pójde do kina, poczekam na DVD, bo nie jestem pewna, czy dobrze wydałabym pieniądze. No ale poczekamy- zobaczymy :)

idasiek

Dokładnie, jedynie tam jej się udało, nie wiem, czemu akurat za tamten film była nominowana do złotej maliny.

idasiek

Dokładnie, jedynie tam jej się udało, nie wiem, czemu akurat za tamten film była nominowana do złotej maliny.