Dziedziczki

Material Girls
2006
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19416
Dziedziczki
powrót do forum filmu Dziedziczki

Jestem ciekaw za co te oceny ? Kiedy ten serwis naprawi możliwość głosowania na film, który jeszcze nie ujrzał światła dziennego.

Jedynie co moge napisać to to izż zapowiada się ciekawie i tylko tyle.

ocenił(a) film na 8
Marucins

Yh. Trochę LOGIKI. Nie można głosować PRZED premierą. Pragnę jednak ZAUWAŻYĆ, że data premiery nie zawsze jest wstawiana zaraz po dodaniu nazwy filmu. Dopiero kiedy ktos doda datę premiery, to system odcina możliwość głosowania. O!

ocenił(a) film na 5
renn

No nie wiem czy tak jest...

"data premiery: 2006-08-25 (Świat) " a możliwość głosowania dalej widnieje. Powinni zrobić inaczej, przy dodawaniu filmu, moderator powinien sam to sprawdzić a jeśli nei jest w stanie to zblokowac dostęp.

Ludzie którzy oddali te głosy dobrze wiedzą iż film jeszcze nie został wyemitowany... ale mimo to dalej głosują na kolejne pozycje.

ps. To samo tyczy sie zakładania identycznych tematów dyskusji. Opcja SZUKAJ byłaby mile widziana.

Marucins

niektórzy ogladali wersję amerykańską, albo z internetu. często tak jest ;P
pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 5
Albaricoque

Ale jestes bystra (2006-08-18 (Świat) premiera a juz oceny pojawialy sie przed 17 czerwca 2006 22:39) to skad oni to mieli z jakiego internetu ?

Ten film jest niczym wiec sytuacja jaka miala miejsce z Hulkiem nie bedzie.

Zastanow sie zanim cos napiszesz.

ocenił(a) film na 2
Marucins

Jednak film nakręcli trochę wcześniej rpawda?? Nie powstał równo z datą premiry:p wiec może w jakiś sposób się rpzedsotał do niektórych osób, tych co mają bpgatych rodizców itp. Pozdrawiam ;)

Marucins

o boże człowieku myśl trochę :/ ile razy film pojawia się o wiele wcześniej mimo, że w kinie go ludzie jeszcze nie widzieli :/ najwięcej taki rzeczy jest wstawiane w języku rosyjskim, włoskim, hiszpańskim, francuski, sam nie wiem skąd one się dokładnie biorą, może są jakieś przecieki. Sam osobiście i ściągnąłem kiedyś ROK przed premierą Straszny Film 3 :| jakoś gówniana oczywiście, ale był :|

ocenił(a) film na 6
Marucins

oj ale macie problem! skoro Hilary Duff zagrała w tym filmie, to na pewno jest świetny ;) !