Dziedziczki

Material Girls
2006
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19416
Dziedziczki
powrót do forum filmu Dziedziczki

Widziałam ten film dwa razy i nie widziałam tam Olivera Jamesa. To chyba jakaś pomyłka a jeśli nie to może ktoś wie w którym momencie on występuję i kim jest w tym filmie

francuzeczka

hej ja jeszcze filmu nie ogladalam,ale mam zamiar po weekendzie ( w srode bo mam dyplom ) a Olivera James'a bardzo lubie, wiec jak go przyuwaze to dam ci znac oki:)
a moze dzis obejrze przed snem:)
Pozdrawiam

ania234

Wlasnie ja tez nie widzialem, dzis ogladalem film "O czym marza dziwczyny" z nim oczywiscie i potem zobaczylem w czym gral i pisalo ze "Dziedziczki" a tak se go nie przypominam lecz w "Szansa na Sukces" (Wbijac www.VanHil.er.pl - Forum Hilary i jej filmow :))

ocenił(a) film na 3
ViLLa

Nie gra. Ktos raz gdzieś źle napisał a później wszędzie pisze że on tam gra. Ale to jedna wielka pomyłka...:)

ocenił(a) film na 6
francuzeczka

własnie też chciałam napisać ten temat...obejrzalam film, a kiedy weszlam na tą strone i zobaczylam ze rzekomo gra tam Oliver James bardzo sie zdziwilam, jak moglam nie zauwazyc ulubionego aktora. specjalnie wlaczylam go jeszcze raz ale Olivera nie bylo...komus sie chyba cos przewidzialo ;OP

francuzeczka

Wydaje mi sie ze niewiedzieli jak nazywa sie aktor grajacy tego chemika, i rzucili Oliver James na odczepnego, a moze nawet tylko po to zeby film przyciagnal wiecej mlodych girls lubiacych Oliverka

ocenił(a) film na 7
francuzeczka

Ślepi jesteście czy jak jak się film ogląda to się patrzy na ekran a nie na miske z popcornem, pewnie że dga tylko ma naturalne włosy chodżby w 53 minucie go dobrze widać .... BRAK SŁÓW

francuzeczka

Racja to nie Oliver tylko Marcus Coloma!!!! jak nie wierzycie to --> http://imdb.com/name/nm1324844/

francuzeczka

no właśnie ja specjalnie oglądalam, żeby oliviera zobaczyć, a tu go nie było :(

francuzeczka

nie ma go i tyle:/ a w 53 minucie , to nie jest on:/